sábado, 27 de octubre de 2012

Aquesta tarda

Aquesta tarda hem fet varies coses , portem dies de bolid amb moltes coses a fer sempre...
i tart dspres d'haver fet coses, a les7 i pico de la tarda han vingut els avis a casa.
han portat un regal per la Nit que va fr 1 any, i ja li van portar un regal però volien comprar-li una altra cosa que no la trobaven a cap botiga i al final l'han trobat i avui li han portat! molt maco, un volant de joguina pel cotxe, i apretes i canta cançons, fa música, sorolls, llums...molt xulo ! i a la peque li ha ncantat , ja riu, balla i demostra molt que una cosa li agrada quan li agrada !!! que gran es fa !
també han portat uns clips macos pel cabell per les altres nenes i s'han estat unes estones a casa.
La Júlia els ha estat molta estona xplicant coses de l'escola de dansa del ventre, on va els dijous a la tarda. Li encanta anar-hi ! els explicava coses del centre, les mestres d'allà, les nenes de la seva classe...està contentissima! i també ha volgut ballar una mica perque la veiessin , la veritat es que en sap i ho fa be ! però el qu em fa fer una rialla gran és veure-la ballar taaaant conteenta !!!!! m'encanta que facin les coses contentes, de gust..les coses amb il.lusió surten be !!!!
La Platja i la Nit han estat jugant amb la cuineta i amb ninos mentre els grans parlavem i tambe tots hemjugat una mica amb elles. La Nit ja diu moltes paraules i fa molt riure ! i la Platja amb qualsevol nino s'inventa histories, ahir es va casar , avui marxa de viatge..quina imaginació !!!!!!
les tres son simpatiquissimes !!!!!!! i tenen molta il.lusió i molta imaginació !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario