sábado, 20 de octubre de 2012

Ahir va ser el cumple de la Nit !!!!!

Ahir va fer un any q va nèixer, la meva tercera filla, la Nit !
ahir va ser el seu cumple i vem passar tot el dia fora els 5 de casa , per celebrar-ho!
ahir era divendres però com q ahir el papi no tenia q fer cap taller ni sessió en lloc ni jo tampoc , vem aprofitar una cosa molt gran per nosaltres!!!! q la peque de casa ahir feia un any !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
al mati li vem donar uns regalets , unes joguines q li vem comprar l'altra dia a una botiga, i vem donar-li l pastis, vem cantar-li "Aniversari feliç" vem bufar tots...i vem anar a passar el dia fora ! vem anar a Olot, vem estar estones en cotxe per arribar, i vem dinar a un lloc molt guapo ! vem estar-hi molt a gust, el dinar era boniiiissiiimmmmmmmmmmm i be de preu! us el recomano, es diu : B- Crek. Tenen varios menus per elegir i a més carta, buffet lliure, hamburgueses, menus infantils, moltes opcions, està be!!!!!!!
després vem anar a un parc d'allà a prop, on van jugar per la gespa i als tobogans...i les nenes van jugar i parlar amb unes nenes d'allà el parc.
després, un altra cop al cotxe ! i vem anar a LLançà !!!! a LLançà hi haviem anat fa anys, varios estius d vacances i va ser un lloc sempre molt especial per nosaltres !!!!! vem passar tants bons dies sempre !!!!!!!!!!!!! i dies tant especials...
vem passar moments inoblidables, ens vem explicar mil coses i vem tenir converses bonissimes i com a parella i com a pares vem viure moments bons, unics, especials...
La Julia diu q sempre recordarà com feia jo hores fang amb ella, com posavem musica i veia als papis ballar i riure feliços, com jugava a la nit fins molt  tart al parc de davant de l'apartament amb molts amics i amigues , com comptavem petxines i miravem l'aigua, ens esquitxavem tots a la platja, i milions de coses mes, q les recordem d'una manera molt especial..
vem anar un estiu en una casa mooolt gran i guapa, amb moltes habitacions, molt espai, terrasses grans amb una piscina gran inflable...i  llunyet de l'aigua, en tenim molt bons records !!! altres estius vem estar en un apartament petiiiit i molt monooo , que anavem amb dos passos a peu a dintre l'aigua , en guardem mes bons records encara !
Hem estat altres cops a altres llocs de vacances i sempre hem estat molt a gust a tot arreu, però aquells anys a LLançà va ser tot molt magic !!!!!!!! i per nosaltres LLançà és especial, màgic !!!!!!! i de tant ens encanta anar-hi a passar un dia i recordar allà coses i viure allà moments magics i bons un altra cop!!!!!!
Ahir , els 5 vem fer uns passejos per LLançà i després ens vem anar al costat, a Figueres ,  un lloc que també estimem molt !!!!!!
sempre q estavem a LLançà anavem a passejar, comprar, berenar, etc moltes estones molts dies a Figueres, i en guardem tambe preciosssssssooooooooosssss records !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i a mes es un lloc q ens encanta!!!!!!!!!
Vem fer un passeig per Figueres i vem portar les nenes, a jugar a un parc infantil d'allà Figueres , és un local enormeee ple de joguines ( cuinetes, ninos...) i sobretot hi ha piscines de boles de colors, molts inflables per saltar, " camas elásticas " per saltar....i moltes coses per passar-ho molt be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vem recordar molt quan hi anavem tantes tardes quan aleshores estiuejavem a LLançà !!!!!!!!!!!!
una vegada també hi vem anar a que juguessin varies hores a la tarda, però ja fa teeempppss....
a més ahir els hi vem fer per sorpresa, quina il.lusió els hi va fer i com van jugar i jugar, i riure, i cridar d'alegria i saltarrrrrrr i saltar durant hores !!!!!!!!!
Desde Figueres fins a casa teniem hores de cotxe , però per tornar vem cantar tots cançons , tots junts, vem fer jocs..va ser molt divertit !!!!!!!!!! vem fer moltes fotos a veure si us en poso aviat !!!!!!!!!!!!!!!
S'ho van passar molt be i nosaltres anavem mirant-les tota l'estona i ens encantava veure-les tant felices !!!!!!!!!!! La Nit també s'ho va passar molt be jugant a la part per nens d'1 a 4 anys . Una monitora d'allà ens va dir que per com jugava i es movia , deuria tenir un any fet de fa temps .
"El fa avui " li vaig dir.
"Quina nena mes espavilada i mes desperta, doncs!" va dir.
Tothom ens ho diu sempre, i és cert, està molt espavilada, molt eixrida i molt desperta...però per mi el mes important es q sempre està contenta i rient i feliç i q segur sguur q es deu sentir molt estimada per nosaltres !!!! l'estimem molt, i li diem sempre moltissim i ens la mengem sempre molt a petonsssss!!!!!!!! ara dorm a sobre meu i escric amb una sola mà. M'encanta sentir tant d'aprop com respira, la seva olor....anar-la acariciant , anar-la mirant.....és un sol-solet !!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario