lunes, 15 de octubre de 2012

Avui ballet !

Ahir vem anar al poble on viuen desde fa uns anys els avis, qu esta a una estoneta en cotxe desde casa, a vegades hi anem i a vegades venen ells a casa o quedem en algun lloc o parc...depen..ahir vem anar a casa d'ells a berenar i estar alla i vem anar tambe els 5 unes estones a un parc a prop de casa d'ells, allà la Júlia va jugar, correr, ballari parlar i parlar amb unes nenes de la sva edat que estaven allà al parc. I la Platja , va voler agafar la bici del cotxe, i va anar pel parc amb bici, li encanta anar en bici !
tambe va pujar als tobogans i la Nit va voler caminar agafada de la ma, i també es va gronxar a un gronxador per bebes  ! vem fer fotos, a veure si aviat us poso fotos !!
ahir algunes estones del dia, vem anar parlant els 5 de decisions que hem de prendre aviat, de moltes coses...
i poc a poc ja anem decidint coses, que be ! ara tenim una epoca que tenim sempre moltes coses per decidir...i prendre decisions costa !!
hem de pensar, parlar-ne, saber veure les avantatges i desventatges...és tot un aprenentatge saber decidir ! i elles poc a poc també en van aprenent ,encara que a vegades a tots ens costa quan s'han de prendre tantes decisions de tantes coses..
ens queden moltes coses encara per decidir....anirem decidint mes coses aviat !!!!
de moment ja anem prenent decisions de coses....
una de les coses que tenim decidides ( entre altres) es que fa dies que la Julia i la Platja em dmanaven anar a fer ballet i ja tenim dcidit comho farem ! he anat a mirar i hem anat a mirar i ens hem informat a molts llocs...pero pr una cosa o per una altra no acabem de trobar el lloc ...i ella ,la mitjana , tambe hi ha llocs que no li agraden...
la Júlia va anar fa anys , varios anys a diferents escoles de ballet, i va aprndre molt i s'ho va passar molt be pero despres va voler anar anys a teatre i a fer mes coses i va voler deixar el ballet, pero sempre ha volgut agafar-se llibres de ballet i videos per aprndre mes, i sempre a estones  ha anat repassant tot el qu va aprendre aquells anys, i aprenent mes mirant llibres, videos,cds..de ballet.
Ara hem trobat una escola de ballet que per l'edat que t ara la Julia , ens agrada molt i ella t ganes d'anar-hi un dia a la setmana a fer ballet amb un grup de nenes de la seva edat que totes van fer anys a scoles de ballet pro ja fa temps ...i aviat hi anirà ! aquest lloc per la seva edat ens agrada molt pero per la Platja fan massa hores seguides i no ens convenç...i ella ahir ens va dir qu el que li ncanta es el que fan molts dies abans d'anar a dormir, o abans de dinar, que la Júlia li ensenya ballet a casa a  ella. La Platja te un mallot rosa, sabatilles de ballet,etc i s'ho posa tot i molts dies la Julia li ensnya i li fa d manera divertida , unes classes molt xules ! la Plata ahir ens va dir que vol fer ballet pero anant a una escola de ballet dintre d'uns anys, ara no. Al final vem decidir que apuntarem aviat a la Julia , que anirà un dia a la setmana i que la Platja anirà fnt ballet a casa i n'hi ensnyarà la seva germana. Hem parlat de que es pot anar canviant si cal, pro d momnt fer una estona els dilluns al mati i els divendres al mati , d qu a casa la Júlia li ensenyi  ala Platja.
Ahir a la nit estaven super il.lusionades les dos !!!!!!!!!!!!!!!! i avui dilluns aquest mati, el papi ha sortit de casa dora per temes de feina, anar a fer papers, recados, gestions, compromisos.....a una altra ciutat d'on vivim. I jo estic superbe desd fa hores, amb elles ! i elles porten estones fent ballet ! primer la Julia li ha llegit un llibre q van agafar fa poc a la biblioteca. Es diu " Tilly Tutu " de l'autora Adele Geras.
Es un llibre molt maco, el recomano ! que parla de ballet !!!!!!!!!!!!!
i la Julia li ha llegit en veu alta molt be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
després li ha fet un joc  d'unes princeses i uns ocellets q volaven i amb aquest joc feien execicis d ballet senzills pero bons, de fer puntes, etc...
després li ha explicat un conte d'unes princeses q feien ballet....
les dues supercontentes!!!!!!!!!!! ara la mitjana s'ha volgut treure el mallot i posar-se una disfressa de princesa i una corona i diu q ara voldra ballar una estona com vulgui, i la Julia ara es posara unes estones a llegir d'uns llibres q s'esta llegint desde fa dies.
Li encanta llegir!!!!!!!!!!!!!!
La Julia te moltes ganes q sigui dijous a la tarda per anar a l'escola de dansa del ventre on va a fer dansa del ventre ! per ballar dansa del ventre i per veure les nenes de la seva classe de dansa del ventre!
La Platja te moltes ganes que sigui dimecres , per una altra de les decisons que hem pres,aviat us explicaré!
Estan molt contentes !!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario