sábado, 13 de octubre de 2012

Ahir divendres i avui dissabte

Ahir divendres hi havia trobada de families que fem escola a casa.
Moltes families van anar-hi ( es feia en un parc gran i maco de la ciutat on vivim ) a les 10 del mati, nosaltres teniem coses a fer, trucades , contstar corrus electronics de temes de la nstra feina, gent que es volia informar de propers tallers i cursos, etc...tambe tenia unes trucades pr fer d'uns llocs q fa temps q anem parlant..ja es quasi del tooot seguur q aviaaat anirem uns dies o unes setmanes a  Les Illes !! a fer  tallers, cursos..a treballar ,si !!! pero com sempre que viatgem , que per temes d feina hemanat molts cops a molts llocs lluny d'on vivim, com sempre, anirem tots ! els 5 d casa !!!
a casa en parlem i a les nenes tambe els fa molta il.lusio anar a les Illes !
ahir, doncs, despres de fer trucades i gestions , vem anar a la trobada. Vem anar a les 2 del migdia , altras families tambe van anar entr les 2 i les 3 i vem marxar a les 9 i pico del vespre .
De les 2 a les 9 , quantes hores de jugar les nenes amb molts nens i nenes ! van estar jugant i jugant a molts jocs que s'inventaven, a fer carreres de correr, van estar parlant i parlant...s'ho van passar molt be i no es van avorrir ni un sol segon.
Els pares i mares vem estar parlant entre nosaltres algunes estones. Jo vaig estar parlant una estona amb varies mares, i el papi amb varios pares...vem passar molt bon dia i va fer a mes força sol !
També una estona va estar la Julia fent ganxet amb una mare qu en sap molt i la Júlia fa temps que vol aprendre molt de ganxet, cosir, mitja, etc i jo sempre li he dit que jo de tot aixo en se poquissssssssssssimmmmmmm i a mes no m'agrada ni m'atrau gens...i fa temps anava algun dissabte a casa una senyora que li ensenyava , pero ara fa molt temps que ja no hi va i ella a  casa te videos que ensenyen coses de ganxet , i mitja, i sel's mira molts dies i intenta anar fent coses ella pero fa dies qu em deia qu voldria alguna dona que n'hi tornes a ensenyar prque amb molts punts es perd...i prque vol aprndre d tot aixo molt i molt mes..i ahir a la trobada alguna mare feia ganxet i ella es va sentar al costat a mirar comho feia, i una mare es va posar amb ella una estona i li va explicar coses i ensenyar coses de ganxet i ella va star contenta!
a part amb altres nenes va parlar i parlar estones i estones i amb varios nens i nenes va ballar, cantar, jugar amil jocs, correr.....i la Platja amb algunes nenes va jugar a molts jocs, va correr i jugar pr la gespa, pels tobogans...va jugar amb sorra amb altres nens i nenes....
i van riure molt !!!!!!!!!!!
Avui dissabte al mati han sortit la Julia i la Platja a comprar uns regalets amb el papi i jo m'he quedat a casa amb la Nit . Per qui eren els regals ? per una festa de cumple, d dues germanes, que fan escola a casa i ens han convidat a varies families que fem escola a casa , a la festa de cumple a un parc .
Han anat a mirar moltes botigues i amb molta il.lusio han comprat uns regals molt macos!!!!
Quines ganes tenien de dinar molt dora i ja anar cap a la festa , q era molt dora !
pero quan han arribat la mitjana tenia mal de panxa i no es trobava be...semblava q no li hagues sentat be alguna cosa de menjar ......
pero plorava perque deia q volia anar a la festa de les seves amigues i no volia deixar d'anar-hi...
pero no es trobava be......
i tenia molta son ....al final l'hem deixat dormir hores i quan s'ha despertat i l'hm vist mes be, hem agafat el cotx i hem anat fins allà, que teniem una estona de cotxe...
Quan hem arribat alla ja era molt tart ,moltes families ja havien marxat, les espelmes ja les havien bufat....pero els hem donat els regals, les hem felicitat, i han jugat estones amb els nens i nenes que qudaven, i han estat molt contentes i a gust !
i nosaltres hem parlat estones amb alguns pares i mares molt a gust!
Quan hem arribat a casa es trobava molt be, i hem sopat i ha volgut jugar una mica amb puzzles, nines, i coses , abans d'anar a dormir.
la Júlia abans d'anar a dormir ha volgut llegir d'uns llibres que s'esta llegint desde fa dies, ballar una mica dansa del ventre, i mirar unes revistes que te de ganxet i costura .
Allà al cumple tambe s'ho ha passat molt be ! a mes era un parc enorme i precios, amb tirolines , gronxadors q donavn voltes i coses molt xules i com no feia gaire fred s'estava be !!!!
Tambe abans d'anar a dormir les dues han volgut fer pulseres, fan pulseretes xulissimes fa temps ! amb fils, llanes, " scooby doo" i moltes coses d colors !
Ah ! aquest mati despres d'esmorzar han vist una peli que vm agafar a la biblioteca, es diu : " Tu a Boston y yo a California " , el papi tambe l'ha mirat una estona amb elles, m'han dit que els ha encantat i que es una peli molt guapa ! aquest vespre abans d'anar a dormir la Júlia m'explicava coses de la peli aquesta. Ultimament li encanta llegir molts llibres i mirar moltes pelis !!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario