lunes, 15 de octubre de 2012

Que guay !!

son quasi les 9 de la nit, avui ( que extrany !) es la tercera entrada que faig aqui al blog , jejejej!
aquesta tarda hem anat a comprar roba per la Júlia i la Platja , els hi faltaven pantalons, jerseis... de tant en tant , anar a botigues i centres comercials a mirar , i mirar ...i  provar-se roba, i comprar algunes coses...els encanta !
ara fa un momentet mentre la Nit estava assguda al meu costadet , a terra ella, mirant uns contes de roba, he mirat una mica uns quants blogs de families que fan homescholing , es a dir que no els porten a escola, perque han decidit conscientment aquesta altra opcio educativa, el homescholing .
De tant en tant a vegades m'agrada alguna estoneta anar mirant blogs de families homescholers. Hi ha tantissimes families que fan homescholing i tenen blog !!!!!
i es curios, cada familia es diferent i cada blog es diferent..es curios i fa gracia...
veus algun blog de families qu els fan fer moltes hores de feina a la setmana, i els nens fan fitxes, treballs,exercicis de llibres com si anessin a cole, fan molta feina asseguts en una cadira hores cada dia ....altres families que els nens mes que res juguen i quan fan coses es estirats per terra i quasi mai asseguts ...ii entre una manera de fer i l'altra hi ha mil maneres de fer diferents i mil blogs difrents. Cada blog deixa veure una mica la manera de fer d'una familia i amb el homescholing si hi ha per exemple ( ara es un exmple ) 500 families en una zona, hi ha 500 maneres d'educar, pensar, viure, fer..diferents ! o sigui qu cada familia homescholer  te maneres de fer, educar, viure, treballar, menjar, etc etc diferents ! No hi ha dues families homscholers amb manera de fer, educar... igual, igual . Pero es que en el mon no deuen haver gaires families iguals , cada familia es unica, especial, diferent . UNICA !
El que es maco es quan s'enten que cada pares son un mon, cada familia diferent, i hi ha respecte.
Jo de cada blog aprenc coses, en trec coses positives...cada blog em fa pensar, m'agrada llegir blogs de families que fan escola a casa !!!
Avui he llegit una entrada d'un blog que miro a vegades i m'agrada bastant !
us recomano aquesta entrada d'aquest blog, l'he trobat guay !!!!!
el blog es diu :
aprendiendotodosdetodos.blogspot.com
mireu l'entrada d'avui dia 15 d'octubre del 2012.
I on posa : aqui . I un altra lloc que posa : aqui. Tambe mireu-ho , és guapo!
M'ha encantat mirar totes les fotos de la trobada de dies, de families homescholers i en concret unscholers , a Anglaterra. Pel que tinc entes han anat moltes families angleses, pero moltes de tot Espanya i moltes de Catalunya . Quan he vist les fotos,he pensat: que guaaay !!!!!!!!! .

1 comentario:

  1. L'entrada d'aquellblog es diu :
    " nuestro dia a dia "
    l'entrada es d'avui 15 octubre 2012.
    El nom del blog es el q us he dit .

    ResponderEliminar