jueves, 11 de octubre de 2012

A la tarda hem anat...

Continuo amb l'entrada anterior...
a la tarda hem anat estona en cotxe els 5 a portar a la Julia a una activitat que va . Dijous passat a la tarda va anar a una classe de prova i va anar amb el papa i la Platja , jo tenia ganes d passar la tarda sola amb la Nit , i ho vem fer aixi . Li va ncantar a la Julia  dijous passat i avui, dijous,  ja anava a q l'apuntessim i fer classe! i avui hem anat els 5 cap allà ! hi ha una estona en cotxe per anar-hi, es una escola de dansa del ventre. Fa temps, mes d'un any q ens demanava anar a fer dansa del ventre!! despres de mirar llocs i llocs durant temps, hem trobat un lloc q ens encanta !!!!!!!
Va amb un grupet de nenes de la seva edat mes o menys ( alguna igual, alguna un any mes gran, alguna mes petita...) totes molt simpatiques i be , fan dansa amb una professora molt amable i en una sala molt maca !!! el lloc es molt maco, i tenen a dintre un bar on pots prendre tes, infusions, magdalenes i pastissos fets amb ingredients naturals, llet ecologica i moltes coses mentres esperes a la nena ! i tenen un pati molt maco i les dos petites nostres han corregut molt per allà i han jugat mentre feia ball la gran.
Despres hem tornat els 5 cap a casa . Al cotxe hem anat tots parlant de coses, hem escoltat musica , cds, la radio....
Quan hem arribat han volgut les 2 grans jugar a disfressar-se, a casa tenim moltes disfresses desde fa anys i moltes perruques....i els encanta molts dies moltes estones jugar a disfressar-se, imitar famosos, a gent q coneixem, pintar-se la cara, fer gestos i cares i mirar-se al mirall..... despres la mitjana ha jugat a pntinar nines i amb plastelines i la gran s'ha posat a llegir d'uns llibres q porta dies q es va llegint a estones...
i despres li ha llegit uns contes a la mitjana i li ha explicat uns altres contes i de seguida hem anat a sopar ..
macarrons molt bons amb salsa de formatge i pollastre....
abans d'anar a dormir la gran, ens ha ensenyat q ha fet avui a l'escola de dansa oriental.
Que be balla!!!!!!!!! li encanta ballar dansa del ventre i a mi m'encanta mirar-la a casa com balla !!!!!!!!!!!! a mi tambe m'agradara un dia mes endevant, aprendre'n !!!!!!!!!!!! a mes es molt bo ballar dansa del ventre, per connectar be amb la teva feminitat, per moltes coses ! a part, ella diu q es torna mes flexible, mes agil, s'ho passa be i fa amigues !. i parlen mooolt abans d'entrar, al sortir, i en els vestuariiissss!!!!!!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario