Follow by Email

sábado, 20 de octubre de 2012

El part de la Nit SEGOna part.

Us he explicat abans de manera molt resumida com va anar el part de la Nit, la nostra tercera filla.
Com que desd fa anys , mooolts anys ! fem homescholing ( també es diu educació a casa, escola a casa, i mes noms..) elles estaven a casa , no al cole...
a més la Platja mai ha volgut anar a fer ball ni pintura ni anglès ni res enlloc ( ara només te 4 anys , més endavant segur que voldrà anar a llocs..) pero la Júlia smpre havia volgut anar a molts llocs, un curs volia fr unes coses,un curs unes altres...ha anat en total a ball, ballet, dibuix,pintura, aerobic infantil, a un cau , gimnàstica , anglès, manualitats,  musica...etc etc..
amb tres anys ( i amb 2 i mig) ja anava a música , psicomotricitat, anglès, etc..
sempre ha volgut fer mil coses...
va haver un curs fa anys que  tambe feia escola a casa i a les tardes anava a  mil activitats, gimnàstica, aerobic, ballet.....i més coses!!!
però quan em vaig posar de part de la Nit , en aquells moments, no anaven cap d les dues a cap activitat.
Si les portavem moltes hores a la setmana sempre que podiem a parcs, jugaven i parlaven allà hores amb nenes del barri , anaven a vegades a parlar i jugar a casa d'alguna veineta , o a casa d'amistats....
I els dies abans del part que jo amb tanta panxa anava tant cansada smpre, es van quedar a casa amb una amiga meva , per anar nosaltres al metge i recados, etc i es van quedar dies sencers i matins sencers i altres dies tardes senceres i alguns dies a dormir la Júlia, a casa d'aquesta amiga meva, que son una parella que eren amics nostres dsde feia varios anys ! aixi jo podia descansar una mica, dormir una mica algun dia, etc...i elles a casa d'aquests amics s'ho passaven molt be i hi estaven molt a gust !
Ja fa mesos que no els veiem mai, perque se'n van anar a viure fa molts mesos a un altra pais !
els trobem a faltar . Les nenes s'ho passaven molt b a casa d'ells ,parlant amb ells, jugant, i jugant i parlant amb els fills d'ells.
Amb  l'embaras,  part i post- part de la Platja també ens van ajudar molt, va venir a casa la meva amiga  a fer-me companyia molts dies moltes hores després d'haver tingut la bebe, per amistat...i a  ajudar-me amb la bebe,    moltes coses...!!!!!!! que maco tenir amics de veritat que sempre que poden ,t'ajuden perque t'aprecien i sense esperar res a canvi , per amistat.....
ah ! no vaig trencar aigues, va ser un part sense trencar aigues...
Si se'm va posar "  a prova "  en el part de la Nit per veure si era capaç de passar tantes hores amb contraccions , sentint crits i barallar-se les nenes..etc...siiiiiii vaig ser capaç !!!!!!! a vgades sembla que la vida et posi proves perque ens adonem que som capaços de molt mes del que imaginem, del q imaginavem !! sempre podem tenir mes aguante, força, anims, etc per tirar endavant amb el que sigui, del que pensavem ! som més fortes,animades, i poderoses del que pensavem i pensem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en aquells moments amb que la majoria de veins estaven fora treballant tot el dia, molts telfs d gent amb els nervis aquell moment no els trobavem,,,,els telfs de la gent que anavem trucant, tothom li passaven coses importants , greus, imprevistos, tenir familiars a l'hospital, etc etc....en aquest part no teniem doula...al part de la Platja teniem una doula per estar per la Júlia i altres moments del part que no calgués estar per la Júlia ( pr exmpl quan ella dormia )  per estar per mi, ara no haviem contractat ni quedat amb cap doula professional, si amb una de practiques que al final tampoc va poguer venir....
Es van ajuntar moltes coses,moltissimes....
també el papi tenia molts mails i coses urgents de feina per fer , amb la Platja va poguer estar al costat meu totes les hores sense patir tant per haver d'anar fent mails i coses urgents com ara aquest cop...
Tot i que van haver coses complicades, ens emocionem quan recordem el part de la nostra Nit!!!!!!!!
i va anar molt be quan van estar les nenes amb la iaia !!!!! quan van veure la bebé, la iaia es va emocionar molt i va estar molt contenta ! i les nenes també!!!!!!!!!!!!!!!!!! al cap d'una mica estaven molt esberades un altra cop, i el papi i jo feliços pero cansats necessitavem silenci i descans unes estonetes junt ambla bebé..i la iaia i el Jose se les van emportar a un bar maquet  d'aprop de casa  , a sopar .
Quan van tornar a casa  , al cap d'unes estones,  nosaltres estavem molt be i les dues  nenes grans  les vem veure contentissimes ! havien sopat molt be , havien estat molt be i  ara més tranquil.les i no tant esverades volien fer-nos petons a nosaltres, a la bebe..i estaven super contentes de tenir una germaneta !!!!!!
El Dani i jo no ens ho creiem, ja teniem la Nit a casa amb nosaltres !!!! que guapa eraaaaaa!!!!! que guapissima és !!!! que rosadeta estava ,que sana estava, que preciosa era i és!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario