jueves, 11 de octubre de 2012

Varies coses...

El que vaig fer ahir al mati amb les nenes mentre el papi era a fer un taller de mates ( www.solcreixent.com/nel) :
- Vem esmorzar tranquil.lament, sense presses, xerrant..
- Vem escollir la roba de la bebe entre totes i vem fer-li massatges .
-Vem mirar contes , llibres i pel.licules q vaig agafar fa poc amb elles a la biblioteca . Fa poc vaig passar tota una tarda amb elles a la biblioteca , la gran es va trobar allà nenes q havien anat amb ella a   teatre i altres activitats fa anys i va estar mirant llibres i revistes amb elles, i jo vaig estar amb les dos peques llegint-li contes i mirant contes amb elles i abans de marxar vem agafar molts llibres, contes, pelis ....doncs ahir vm estar mirant tot , els hi vaig llegir contes i una de le pelis te una part d karaoke amb varies cançons molt xules que mai haviem sentit i vem estar totes cantant , la Julia ho seguia molt be ncara q no se les sabia gens i ncara q havia de llegir rapidissim ! la Platja i la Nit ens miraven cantar ala gran i a mi i reien i la mitjana intentava cantar encara q encara no sap llegir, anava fent associacions...si quan diuen maleta hi ha tal lletra , o talslletres... ara que posa manta, dec tenir q dir ma...i anar deduint coses i aprenent-se " estribillos " al final cantava molt !
ens ho vem passar molt be !!!!!!!!!!!!!!!
despres vem jugar a un joc d'uns anecs , vem fer jocs a la bebe...vem parlar de moltes coses....
va voler jugar a uns jocs de lletres la Platja i la Júlia fer uns dibuixos...i van haver-hi estones de parlar, de bromes, de pessigolles, i ens en vem anar hores al parc , feia sol i alla van correr, jugar, soles, amb unes nenes que hi havia....la Nit agafadeta de la ma , va voler caminar molt perseguint colomets....un mati molt maco ! tambe passejant pl carrer vem agaar fulles marrons que hi havien pel terra i les vem anar comptant i vem cantar cançons mentre les recolliem..
Aquest mati jo tenia sessions ( he estat treballant ) i el papi ha estat varies hores del mati per les nenes.
S'ho han passat molt be, la peque ha dormit , ha anat  a coll del papa estones desperta mirant tot...ha anat a cops de cul per terra jugant amb ninos...i les grans amb una bata posada cada una han fet amb el papa activitats amb pintura , han pintat uns recipients que teniem, els ha explicat coses de barrejar colors, han estat molt tranquil.les i calmades, molt contentes, i han fet moltes coses !!!!
Com que un dia te 24 hores , en un dia dona temps, de mil coses smpre...un dia poden anar per exmple a comprar amb els papis, a passjar una estona amb la mami, a casa una veina a parlar i jugar una altra stona, una altra estona fer puzzles, una altra estona anar al parc, una altra estona .....dona temps de fer milers d coses cada dia ......aixi que a part de pintar hores ha donat temps al migdia de fer mes coses abans d dinar, de sortir a passejar a peu despres d dinar, etc...etc i a la tarda hem anat  a......sguire un altra moment , plora la bbe , ara son quasi la 1 de la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario