lunes, 11 de junio de 2012

Sant Feliu de Codines.

A només 30 minuts aprox de Barcelona, hi ha aquest poble que es diu St Feliu Codines. Es un poble ple d bona gent i un poble saludable i molt simpàtic o sempre s'hi organitzen coses, es fan festes i activitats , un poble bonic i molt actiu , i ple de nens i nenes que hi viuen i d nens i nenes que hi van caps de setmana i estius a estiuejar !
Es un poble amb un aire, un clima, molt bo i molt sà. I un poble molt maco !  qu s'hi està a gust !
Quan jo era petita , hi anava caps de setmana i tots els estius, tot l'estiu !
Quan tenia jo uns 6 anys hi vem començar a anar i quan tenia jo 17 i 18 i 19 i 20 anys....encara hi anavem...
Als 22 anys jo emvaig casar i aleshores amb ell vem anar pujant nosaltres dos ja que quan ja no hi teniem allà cap pis ni casa ni res , nosaltres dos pujavem igualment, de tant n tant !   alguns dissabtes a passar-hi el dia o alguns diumenges a passar-hi la tarda...i sempre hi vem anar pujant durant anys...allà coneixiem gent, jo tenia amistats i tots dos hi coneixiem gent i hi anavem conixent mes gent,,
Quan jo pujava de petita i adolescent ..vem estar un any en una casa d'un carrer, un altra any n una casa d'un altra carrer...fins que vem estar dos anys i pico en un mateix lloc i dsprés vem canviar i 3 anys aprox en un altra lloc ....vem coneixer amb el tmps molta gent difrent, molts carrers i zones difrents..
Desde que vm tnir la nostra nena gran, la Júlia, qu ara te quasi 11 anys i mig, hem viscut a diferents pobles i ciutats, hem anat fent canvis, però SEMPRE, desd que va nèixer, de tant n tant hi hem anat anant,  un dissabte o diumnge a passar el dia emportant-nos uns entrepans de casa o comprant uns ntrepans a algun lloc i menjant-los al cotxe o a un parc d'allà...i alguna vegada haviem anat un dia entre setmana a passar el dia , i en un dels parcs dl poble , les nenes havien jugat hores i hores molt be ...
Ara feia temps que no hi haviem anat i ahir diumenge vem anar a passar-hi el dia.
Vem anar els 5 !!! quin dia mes maco vem passar !
Les nenes van jugar molt be a varios parcs diferents dl poble, amb altres nens i nenes.
I també en una sala gran d'un centre civic d'allà van fer un festival, que cada persona o familia donava uns euros , cada familia el que volia, podia, li anava be...i eren els diners que es recollien per " Mans Unides ".
Podia seure a mirar el Fstival qui volgués, families que viuen al poble, estiuejants i families qu no viuen ni estiuejen, qui volgués ! estava la sala plenissssssimaaaaaa d gent , tothom allà assegut i allà també asseguts nosaltres cinc !
Van fer uns espctacles a l'escenari, els i les nenes i noies del gimnàs del poble ( uns balls...) , també van fer uns balls les dues escoles del poble i nois i noies d l'Institut del poble, també van cantar tocar, etc els de l'escola de música del poble, els de l'esbart dansaire del poble, les dones del grup de ball country del poble, també van cantar i tocar un grup de rock català del poble que es diuen : Pokes Vergonyes...també un home del poble va tocar l'acordió i més coses !
moltes mes actuacions!!!!!
va durar estones però als cinc ens va encantar !!!!!!! i ens ho vem passar molt be!!!!!!!!1
també vem fer uns passejos pel poble i també van jugar amb nens i nenes a diferents parcs del poble!!!!!!!!
Vem fer moltes fotos , ja en posaré aviat aqui al blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario