sábado, 30 de junio de 2012

Estem a l'Aragó

Ahir vem marxar de casa nostra (Catalunya) i ens vem anar cap a l'Aragó , a casa la iaia de les nenes  i la seva parella per estar uns dies. D tant en tant hi venim a passar uns dies i les nenes s'ho passen sempre molt be ! és un poble petitet i els nens juguen pel carrer  i al costat mateix de la casa hi ha un parc amb una caseta, gronxadors...i un tros gran on molts nens juguen a futbol, altres corren, van en bici, parlen..
ahir vem arribar els 5 a casa d'ells al migdia i vem dinar allà tots junts i després vem anar a una escola infantil d'aprop d'allà , que ja fa dies vm quedar q aniria a explicar contes per la festa de fi de curs.
Fa molts anys que faig aquesta feina d'explicar contes i m'agrada molt explicar contes ara aqui ara allà...a escoles, escoles infantils.biblioteques, etc etc...
no només per tot Catalunya sinó anant per tot arreu...
Aqui a l'Aragó ja havia explicat contes a escoles i altres llocs altres vegades..
també havia explicat contes a Valencia, a França...etc etc...
si no havieu vist la meva web, està poc actualitzada, però si us ve d gust mirar-la , és:
www.estrelladelscontes.com
Ahir a l'escola infantil que vaig anar va anar molt be, havia moltissims nens tots amb pares i avis, molta gent, molta calor..però va anar molt be i era una escola molt maca !!!
Avui les nenes estan aqui molt guapes i molt contentes , us explicaré més coses...
Aquesta nit anirem a sopar tots amb una amiga de la iaia a un lloc que hi ha al pobl del costat , qu hi ha per menjar entrepans i pizzes i hi ha tobogans i piscines d pilotes de colors.. per jugar els nens !
és un local que ja hi haviem estat fa temps , i és maco !




No hay comentarios:

Publicar un comentario