jueves, 7 de junio de 2012

Es la una de la nit ! quin dia mes guapo!

No fa molt que hem arribat a casa i ara es la 1 de la nit...
Avui dia 7 ha fet 38 anys el papi de casa ! i acabat de dinar, a casa, hem sortit i hem anat els 5 a Sitges, a la platja ! Hem tardat uns 50 min en cotxe per anar i una hora per tornar !
hem passejat, caminat, jugat amb la sorra, jugat amb l'aigua...les tres nenes s'ho han passat moooooooooolt beeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! i a nosaltres sen's queia la baba mirant-les !!!!!!!!!!!!!!!!!!
que feliços som amb elles!!!!!!!!!!!!!!!
quin bon dia, que a gust hem estat tot el dia, quin dia mes maco, quin cumple mes xulo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
quin dijous mes guapo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i hem tornat a casa amb pedres, petxines....que les nenes han volgut portar de la platja!!!!!!!!!!!!
Ens encanta mirar les onades, l'olor del mar, les petxines....ens encanta la PLATJA!!!!!!!!!!!!! i aixi, Platja, es diu la nostra filla mitjana, de 4 anys acabats de fer !!!!!!!!!! cada dia estem mes namoraaats de les nostres nenes i dels noms que tenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quin dia mes macooooo!!!!!!!!! Hem fet fotos, quines fotos mes xuleees!!!!!!!!!
Aviat us en posaré algunes aqui al blog! i també us posaré fotos aviat d'una escola infantil d'un poble d'aprop on vivim, que vem saber i ens vem informar que alguns dissabtes i diumenges deixen jugar als patis del cole a nens i nenes d'aquell poble i d'altres pobles i ciutats vagin a aquell cole o no hi vagin. Però poden jugar als patis estant amb els papis, no hi ha mestres vigilant, cada pare o mare ha d vigilar al seu fill.
Vem anar amb la Platja i la Nit i s'ho van passar superbe, tambe posaré fotos aviat !!!!
Avui ha estat un dia fantàstic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario