martes, 26 de junio de 2012

Continuació

Continuo ara escrivint, ara son les 12 de la nit, i tinc un moment....
Ahir i abans d'ahir,,,i avui..pensem molt en la revetlla de ST Joan de fa 1 any!!!!!!
aleshores la Nit estava dintre la panxeta!! ara , la Nit, la nostra bebe, te 8 mesos!!!!!!
vem anar a celebrar la recetlla l'any passat a casa una familia que haviem conegut feia un temps. Ja haviem anat vegades a casa d'ells, ja ens havien convidat a la festa de cumple d'una de les seves nenes,,,i ens van convidar per la revetlla i ens van dir que ens quedessim uns dies tots a casa d'ells. A la revetlla erem moltes families , totes amb nens i nenes i moltes nenes d'edats semblants a la Júlia i moltes dedats semblants a la Platja. Aquella familia eren un pare, una mare i dues nenes precioses i molt simpàtiques, una es portava poquissim amb la Júlia i l'altra tenia 2 anys mes q la Platja.
Allà cada familia portava coses, i tot era x repartir entre tothom ! erem moltes families !!!! i unes taules plenes de truites enormes , i molt menjar bo ! vem menjar tots, després coca ! i després pares i nens tots junts vem estar estones cantant cançons en una sala maca d'aquella graaan i bonica masia !!!!!!!!!!!!!!
després els nens i nenes van disfressar-se, explicar-se coses, fer jocs i jugar fins tart...
després ens vem quedar moltes families allà a dormir! la Júlia va dormir en una de les habitacions en una llitera amb una de les nenes d'aquella masia i amb una altra nena. Van estar cantant i parlant fins tardiisim!
l'endemà ens vem despertar amb el sol i el  cant dels ocells! quina masia mes maca!
l'endemà vem passar el dia allà varies families però al vespre van marxar totes i ens vem quedar nosaltres uns dies ! nosaltres parlavem molt amb els pares d'aquella casa i les nostres nenes jugaven molt amb les nenes d'aquella casa , per allà fora la masia! corrien, ballaven, saltaven..cantavem es disfressavem jugaven i parlaven molt...s'ho van passar molt be les 4 nenes juntes aquells dies!!!!
després d'aquells dies ens vem veure alguns cops, per coses de la vida, pocs,,,
i l'ultim cop que ens vem veure amb aquella familia no sabiem el que passaria l'endemà...
l'endemà el pare d'aquella casa, un noi jove i sa..va morir de cop , d'un atac de cor repentí .
Quan va passar nosaltres no erem a casa d'ells , no erem amb ells, però ho vem saber....
desde la mort d'aquell home, que pensem molt amb aquella familia...que es veien tant feliços , tant idil.lics !!
i a la mare i les nenes les hem vist algun cop i ens hem ofert per tot el q els calgui, la Júlia ha abraçat fort amb sentiment a la seva amiga ....
aquella revetlla de l'any passat , aquella familia eren 4 , nosaltres teniem una bebe a la panxeta...ara ells son 3 a casa, nosaltres ara cinc....per mil coses de la vida, ja ho sabem la vida dona moltees voltes , passen moltes coses....i tot va canviant....però en un any hem viscut i hem vist amb gent propera taants canvis!!!!!!!!!!!!!!!!! nosaltres en aquells moments teniem molts problemes de diferents tipus...ara estem molt mees beeeeee però no podem deixar de pensar en aquella familia, quin greu ens sap!!!!!!
a la revetlla de l'any passat com cantava feliç el pare d'aquella casa i aquesta revetlla el J. no hi és !!
que fort !!


No hay comentarios:

Publicar un comentario