viernes, 20 de julio de 2012

Avui a la biblioteca!

Son les 2 i 30 de la nit, les nenes dormen i  el papi tambe..jo aprofito per escriure una mica..seguim a l'Aragó, a casa la iaia de les nenes ! es una casa gran i nosaltres dormim i passem hores, a la planta de dalt, on tenim habitacions, una saleta, lavabo..i un ventilador molt gran que ens va superbe!
per dinar i sopar( quasi sempre) ( i altres hores) estem a la planta del mig, al menjador on dinem tots junts, els set , nosaltres 5 i ells dos!
aquesta tarda quan ha arribat el papi , com diu la mitjana, "de guanyar euros" ens hem anat els 5 a la biblioteca del poble!
era la primera vegada que hi anavem i ens ha agradat !
obren 3 dies a la setmana i cada dia q obren, 1 hora i mitja, molt poquet!!!!! i es mooooooooooolt petiteta!!!!!!!!!
però hem estat allà una hora i mitja la mar de be! la dona, molt agradable i amable!!supersimpatica amb les nenes! i hi havia molts contes que els ha encantat mirar-los a les nenes( els de roba amb coses q fan llums i sorolls, li han encantat a la Nit) i també tenen taules i cadires maques per nens per pintar i han dibuixat i pintat molt! també tenen jocs per nens, puzzles...han fet puzzles i moltes coses !
sortint hem anat a una botiga a comprar una cosa i la Júlia s'ha trobat a una nena de la seva edat q va veure l'altra dia a la piscina i han estat parlant una mica molt be !
després les hem portat una miqueta al parc. Els ha encantat veure una biblioteca tant petita, i mirar tants contes elles soles, amb nosaltres...
han estat i hem estat molt a gust , a mes tenen uns sofas de colors molts macos pels nens i mes familiar impossible !

No hay comentarios:

Publicar un comentario