lunes, 23 de julio de 2012

Cine !

Ahir diumenge vem sortir amb les nenes a passejar pel poble, moltes estones les dos anaven amb bici, i les vem portar al parc del poble, i també vem jugar amb elles a casa ..etc..al mati la iaia i el Jose ( la seva parella) no hi van ser , perque van anar a una trobada de puntaires a un altres poble, i nosaltres vem jugar amb elles a diferents coses , dutxes, vem fer diferents coses...acabat de dinar, vem sortir a passejar amb elles o elles corrent amb les bicis i nosaltres moltes estones corrent darrera mes que passejant pero quina alegria veure-les tant rapid amb les bicis per tots els carrers del poble i tant segures! la Platja perque nomes te 4 anyets acabats de fer i mai la va ensenyar ningu i la Julia vem estar anys ensenyant-la demanava aque li ensenyessim pero no escoltava prou el que li deiem, no s'hi fixava..i li va costar molt, ens va costar molt...i ara dona alegria veure-la amb una bici tant gran i tant segura , tant rapida, donant la volta, frenant, corrent, passant per " bordillos" i diferents llocs....l'altra tambe frena, passa per tot arreu, corre, dona la volta i de tot i amb una cara de felicitat !!!!!
i al vespre, una mica abans de les 10 de la nit vem sortir de casa amb una fimabrera i uns entrepans per anar al " Cine al carrer " , feien " cine " al parc del poble, que esta just al costat de la casa !
ja ens haviem informat parlant amb els qui ho muntaven, feia hores, i ja ens havien assegurat que a les 10 en punt començarien i si, vem arribar a les 10 i pocs minutets i ja havien començat pero era música, la peli quan va començar ja estavem allà asseguts mirant la pantalla !!!!!!!!!
quina il.lusio tenien les nenes en anar al " Cine al carrer " ! una pantalla gegaaaaaaaaaaaaaant....que ho vem veure abans quan ho muntaven, era un llençol....
hi havia per ser que el poble es molt petit, força gent , asseguts mirant la peli ! gent gran, nens, joves, ...gent de totes les edats, mides i colors !
tothom amb ganes de veure una peli i passar-ho be, asseguts al carrer, i amb aquella fresqueta tant bona d'aquella hora !!!!
ens vem quedar fins que va acabar la peli i després ja vem anar cap a casa !
moltes estones les nostres dues grans no van estra asssegudes mirant la peli, com molts altres nens, van estar jugant a jocs de correr i als gronxadors ( la Platja diu " columpos " ) i a les coses de jugar del parc ! clar, normal, son nens, i si veuen un tobogan, en general alla van i estar-se assegut no es una de les coses que mes atrau a un nen, que la curiositat i les ganes d'aprendre i creixer els porta a moure's , un dia us parlare d'això, es que hi ha temes que m'apassionen !!
la peli va estar molt be, era maca i tota l'estona feia moooooooolt de riure !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es deia :
" Zooloco ". Aixi al vespre, envoltats d'altra gent i altres nens, amb aquella fresqueta del carrer...us la recomano , jiji ! i si es per veure-la sense aquella fresqueta, i a dintre casa o on sigui, jejej, tambe us la recomano ! es com per " cine familiar " i te moltissimes estones que fan moltissims riure, és molt divertida !!!!!
A més com fa poc vem anar al Zoo, ara veure una peli d'un zoo amb tants animals, els hi va fer molta gracia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La Platja em va dir : " Es com el zoo que vem anar pero aqui tots els animals parlen com persones,  a la propera vull anar a aquest !!" li vaig dir que " parlen de broma " i li vaig explicar...i em va dir : "ahhhhhhhhhh aixi ja esta be el zoo que vem anar per tornar-hi un altra dia !!!!!!!!!!!!!!!!!" quin riure fa totes les coses que diu i les conclusions que va traient de tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Això d'ahir és una de tantissimes coses que , elles s'ho van passar molt be, tots ens ho vem passar molt be, a elles els va fer moltissima il.lusió i estaven super contentes...i era una activitat gratuita ! sempre dic que hi ha moltes activitats que son gratis i que sense gastar , els nens poden passar-ho molt i moltttt beeeee!!!!!!!!!!
ara son les 9 i 45 del mati, fa una hora aprox que estic aixecada , i fins ara he estat mirant correus i contestant correus de l'ordinador. Ara m'ha vingut molt de gust escriure aqui al blog i ara tornaré a contestar mes correus que em falten per contestar..el papi fa una hora ha sortit de casa com diu la mitjaneta " a guanyar euros " i jo ara esrcic aqui i les 3 princesetes dormen la mar de be !!!
la casa on estem te varies plantes, quasi be sempre nosaltres estem a la planta de dalt de tot, on tenim 2 habitacions, una saleta, un bany ..ara elles dormen i a part del meu teclat només se senten ocellets...
de tant en tant les vaig a mirar, que a gust dormen, i que be estan ! potser deuen somniar mab la peli d'ahir...deuen tenir molta son perque ahir a les 7 del mati es van despertar i no va haver manera que dormissin mes ( i nosaltres 2 tampoc clar ..si elles no dormien...no ens posariem a dormir nosaltres i les deixariem despertes..) i aixo que el dia anterior a la nit s'havien dormit molt taaart...ahir a la nit tambe es van dormir tart, la mitjana aqui la planta de dalt , quan vem arribar de la peli, va voler veure uns capitols per l'ordinador de " La Pepa Pig" que sempre li encanta mirar eposodis de la Pepa i el George....i de tant en tant ho demana...
i es va fer tardet,,,,,,
la Nit ahir va caminar moltes estones del dia perque ho demanava, i tambe va avançar pel terra amb el cul asseguda moltes estones...deuen estar cansades les 3 ! ara deuen somniar amb els monos d'ahir de la peli del carrer !!!! que els hi van fer molta gracia !!!!
" vaja tele mes gegaaaaaant " deia ahir la mitjana . I es per tothom del poble, estiuejants, per tothom la mateixa tele. I es al carrer. I la Julia li va dir : " D'això se'n diu Cine familiar a la fresca " , doncs si molt ben definit , jejeej!

No hay comentarios:

Publicar un comentario