martes, 10 de julio de 2012

Curriculum

Ahir vem fer moltes coses i també les vem portar unes hores a la tarda al parque i allà van jugar amb molts nens i nenes que coneixen del barri i altres d'altres barris q van molt sovint a aquest parc. Van jugar molts nens i nenes tots junts ( les meves dos grans també ) a pica paret-escondite, molts jocs mes i jocs q es van inventar ...la peque de casa  jugava amb la sorra molt feliç!!!!
també la gran va estar estones parlant amb una nena de la seva edat que feia temps que no s'havien vist i els va fer il.lusió veure's !
Aquest mati li tocava revisió a la peque i la mitjana, i les hem portat a la pediatra a Sant Cugat, tardem una hora de cotxe per anar i una altra per tornar , però val la pena, és una doctora fantàstica i una persona molt bona persona i molt amable!!!
fa anys i anys que la coneixem i a part de pediatra, és homeopata, logopeda i més coses, és molt entesa, molt bona doctora,  i molt moooolt amable i hi ha molt " feeling " amb ella, molta simpatia !!!
ha anat molt be, ens ha dit qu les veu sanissimes !!! i sortint cap a casa a dinar i acabat de dinar, fins al vspre, hem anat a molts llocs i hem fet moltes coses i també ls hem portat una estona a un parc i una estona aun altra , també a prop de casa....
també han jugat una estona a un montatge amb tobogans i piscines de boles d colors que hi ha dintre d'un supermercat del costat de casa i han jugat i parlat allà amb molts nens i nenes. La Platja ha jugat molt amb una nena d la seva edat i han parlat molta estona les dues !
També el papa ha portat a la Platja una estona al MC Donalds a berenar un geladet i allà ha estat estona jugant amb nens i nenes que hi havia a encistellar la pilota i " jocs de Basket " i a jocs de coses de jugar allà ..en un lloc hem vist que posava qu necssiatevn gent per treballar i que portes la gent el curriculum, la Júlia ha preguntat com es fa un curriculum i que s'hi posa ben be i li he explicat.
- I jo podria fer ara un curriculum ?
_ Si....( li h dit )
_ Però fins als 16 anys legalment no es pot treballar oi?
_ si...
_ però hi ha noies que abans dels 16 fan cangurs i coses a vegades oi...?
_si....
_ Puc fer ara un curriculum i fins als 16 anys ja aniré afegint coses al d'ara ?
_ si !!! t'agradaria ? vols qu t'ajudi? li he dit
_ si !!
i hem estat parlant........
un dia d'aquests ens hi posarem una stona ella i jo ..
i farem el seu curriculum !!!
i avui al vespre em diu :
com a expriencia posaré que a vegades em dius : " vaig a la cuina vigila'm un moment a la Platja o agafa'm la bbe a coll un momnt que vaig al tlf...etc " i que la mare li ensenya coml'ha d'agafar be a coll, canviar bolquers de la beb etc....
i que ja te ara molta experiencia amb nens , amb 2 germanetes petites!!!
M'ha fet riure tal comho ha dit !!! és cert que estant tantes hores a casa aprèn molt sobre coses que parlem a casa de criança, psicologia, pedagogia, lactancia, etc...em veu a mi donar el pit tot el dia mil cops...i parlar de temes de lactancia...
aprèn mil coses cada dia...de tants temes difrents....!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario