sábado, 21 de julio de 2012

superbicicleta !

Seguim a l'Aragó . Avui, dissabte no treballavem ni el papa ni la mami. Al mati hem anat al poble del costat , que hi ha un bon tros en cotxe per arribar-hi, allà hem fet recados, compres...i també hem passejat pel " mercadillo" dels dissabtes..
despres hem donat els set junts al menjador de la casa, puré de carbassó molt bo i mes coses i a la tarda ens hem tornat a anar els 5 al poble del costat!! hem fet mes compres, hem passejat, hem anat a berenar pizza a una bolera, hi ha bolera, billars i mes coses..i un parc infantil amb piscines de pilotes de colors, tobogans, circuits...es un local molt gran, amb teles, musica...a les nenes els encanta i han jugat allà estones molt be!!
despres hem anat a un parc molt gran i maco d'aquell poble , ja hi hem anat altres cops  a que juguin, i sempre hi ha molts nens i nenes i els encanta ! avui portavem la bici de la Platja, que se l'ha volgut emportar cap allà , i ha estat estones i estones amb bici pel parc ! va amb la bici ella sola per tot el parc, molt rapid i molt be i molts cops es posa dreta i tot pedalejant ! va per pujades, baixades , per tot arreu ella sola , segura, sense por, superfeloç, rient, i molt be i molt rapiiiiidd !!!!!!!!!
quan hem marxat al vespre del parc ha dit : "Avui he fet superbicicleetaaa mami"!!!!vols dir q has anat moltes estones en bici sense parar...li he preguntat jo..
-clar, mami, superbiicicleetaaa !!!!!!!!! supercontenta!!!!!!!!
i d'aqui el nom d'aquest post, jiji !
frena superbe i va superbe i no vol q anem al costat d'ella i es vol allunyar molt de nosaltres sola amb la bici...
nosaltres anem bojos vigilant-la sense q es doni molt de compte perque no vol q estiguem mirant on va i que fa...
te 4 anys recent fets i q be va en bici !!!!!! però ja fa anys que va superbe en bici !!!!!!! i segura , sense por, rapid i feliç !!!!!!!!!!!!!
Ningu li va ensenyar mai a anar en bici , sola, quan per ella deuria ser el seu moment, zas !!!!!! va pujar a la bici i sense que l'ajudessim, ensenyessim, agafessim, res ...va anar en bici amunt i avall sola molt be pel passadis de casa i l'endemà molt be pel carrer , amb el papi corrent al costat d'ella i patint dient-li freeenaaa...pero la por era nostra, ella ho feia superbe i no tenia ni mitja de por !
mai ha caigut i està al cas, mira endavant, frena sempre quan cal, etc...
ja fa temps q la vigilem d'im tros enllà (per ex dintre un parc ) i ja no patim tant, perque confiem en ella !
Es superfeliiiiiiççççççç fent superbicicleta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La Júlia ha estat tota l'estonaaa parlant amb una nena que te la mateixa edat q ella i s'han conegut avui i s'han caigut molt be !!!!!!!! s'han donat l'adreça electronica i ara s'escriuran correus electronics ! La Nit reia i reia mirant a la seva germana anant en bici !!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario