miércoles, 18 de julio de 2012

Avui a la piscina del poble

Seguim els 5 a casa la iaia de les nenes, a un poble de l'Aragó.
Ahiir el papi va anar a treballar , va estar fora de casa de 9 a 1 i de 3 a 7 aprox . De la 1 i poc a quasi les 3 va estar dinant a casa i despres de dinar va sortir amb les nenes a fer un passeig amb elles pel carrer ( elles anaven en bici ). També la Julia va anar estones durant el dia ella amb bici, pel carrer i per altres carrers del poble. Això d'agafar i marxar de casa a voltar sola amb bici i despres quan vol tornar , li fa gracia, ja que a on vivim, es un pis en una ciutat i és molt diferent...aqui passen pocs cotxes i és molt diferent i aqui anar estones durant el dia en bici es molt mes senzill , a mes que es una casa i en res ella sola treu la bici al carrer! avui el papi no ha anat a treballar en tot el dia i hem passat un dimecres maco ! al mati he anat fer uns recados al poble amb la Julia, jo a peu i ella en bici ! tambe ha sortit ella estones pel carrer amb bici .
També hem sortit els cinc junts pel poble a fer alguns recados i gestions i a fer un vol els cinc junts.
I també a la tarda hem anat a la piscina del poble, els cinc ! hem sortit de la piscina a les 9 i pico del vespre, quan tancaven ! l'estiu passat tenia a la Nit a dintre la panxeta i a mes anava amb muletes per un esguinç al peu...i ara sense mal al peu, tinc a la Nit , que demà fa 9 mesos ja que va neixer !!!!! quina alegria que és aquesta bebe !!!!! només s'ha volgut mullar un peuet algun moment, pero li encantava veure les seves germanes rient dintre l'aigua ! que be s'ho han passat elles i nosaltres jugant amb elles i mirant-les !!!!
la Júlia ha parlat dintre l'aigua estones , molt be, amb unes nenes de la seva edat, que viuen en el poble.
La Platja ha jugat amb alguna nena algun moment, pero sobretot s'ho ha passat be provant a posar el cap dintre l'aigua, bufant a l'aigua, ballant dintre l'aigua , cantant i saltant a la piscina petita...s'ho han passat molt be !!!!
Demà el papi anirà unes hores a treballar i jo treballare demà  a la nit. De 9 a 11 nit impartiré un taller de cicles femenins, molt interessant !
Avui ha fet un dia de moltissima calor, però ha estat un bon dia i s'ho han passat molt be a la piscina ! l'estiu passat també s'ho van passar molt be en aquestes piscines, però jo crec que aquest estiu la mitjana s'ho ha passat mes be encara que l'estiu passat !
La Júlia també s'ho ha passat molt be , ha estat una estoneta a la piscina gran amb el papi , es una piscina molt fooondaa , la gran, i ha estat molt be ! hem fet alguna foto, quan tornem a anar d'aqui uns dies fare mes fotos i ja en posaré algunes aqui aviat !
aquests dies observo moltes coses, penso, reflexiono molt....
aviat us anire explicant mes coses !

No hay comentarios:

Publicar un comentario