martes, 2 de abril de 2013

Natació

Avui han vingut les nenes grans a natació. La gran fa classes individuals ja que sempre ha tingut por a l'igua. La Platja de 4 anys que aviat farà 5 i mai ha fet natació però mai ha tingut por a l'aigua , va en un curset de natació amb altres nens i nenes . Avui ha estat el segon dia i igual que  l'altra dia s'ho han passat molt be i els ha agradat mooooooooooooooooooolt !!!!!!!!!!!!!!!!!! els hi fan molts jocs divertits i s'ho passen superbe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tenen uns monitors molt amables i estem molt contents d'aquest lloc!!!!!!!!! i els monitors son molt amables . Estem contents!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i les nenes estàn avançant molt !!!!!!!!!!!!!!
que be que vagin tant conteeeeeeeeeeenteeeeeeeeeeesssssssss!!!!!!!!!!!!!! demà van a teatre i manualitats , que els hi encanta anar-hi ! i allà on van, van nens que van a cole i varios nens que com ella no van a cole i fan homeschooling.
Sempre abans d'apuntar-les a un lloc mirem mil llocs perque molts llocs no ens semblen be...però buscant moolt sempre hem trobat i trobem llocs fantàstics per tot el que han volgut i volen anar fent !!! ara anem a sopar uns canelons bonissims !!!!!!!! la Platja ara ha volgut fer uns jocs i unes activitats d'un llibre d'anglès. Ha après varies paraules : mouse, bird, etc etc....
aquest mati tambe ha volgut escriure en un full amb llapis de colors, aseguda a terra, varies paraules, algunes com ":Hola ", no l'hem de dir res ni explicar res ni ajudar gens, ella sola ho escriu molt be.
També escriu sola molt be el nom seu, el de la Nit, i moltes altres paraules.
La Nit avui va prenen teta tot el dia ! te quasi un any i mig i molta gent ho veuen molt be i molt normal. Però molta gent diuen : encara pren tant gran ....
doncs prendrà teta com tants nens, fins que ella vulgui ! la teta l'alimenta i li dona amor, seguretat i mes coses !!!!!!!!!
anem a sopar els canelons !!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario