martes, 11 de junio de 2013

Ja estem vivint a Moià !!!!!!

Fa dies i dies i setmanes i setmanes que volia escriure aqui al blog i explicar milions de coses però mai tenia cap moment , fa temps que fem tantissimes coses que necesitariem que el dia tingues mil hores perque amb les 24 que te no arribem a tot el que tenim per fer i a tot el que volem fer..i ja escriure al blog mai em donava temps !!!!
ara son les 2 de la nit, les nenes dormen de fa hores i jo ara que avui encara no he anat a dormir , escric ara aqui un segondet !
hem estat fent la mudança i encara ens queden algunes coses per portar cap aqui, però desde fa uns dies, ja estem vivint a Moià !!!!!!!! quina il.lusió, que contents!!!
estem en una vivenda molt maca i  gran i tenim un jardi nomes per nosaltres, maco, simpatic, amb ...amb....ARBRES FRUITERS !!!!!!!!!!!! m'encantaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! i tambe tenim un balcó molt xulo que es veuen muntanyes ! ens despertem al mati sentin els ocellets...que maco !!!
estem molt contents els cinc de casa !!!!!!
a veure si aviat us poso fotos i us explico mooooltes coses i novetats , tinc tantissimes coses per explicar!!!!!!!!!
les tres princeses de casa estan supercontentes i molt be !
us explicaré moltes coses aviat, a la que tingui un segondet per escriure !
on viviem abans, a Manresa, era un pis que teniem una part de vivenda i una part de centre, ara aquell pis és tot centre, tot "Sol Creixent" i anem anant a Manresa , però no cada dia.
A part de fer tallers, activitats, cursos, sessions, etc a Sol Creixent de Manresa, també fem tallers, activitats etc a escoles, centres, biblioteques, llars d'infants, instituts, etc etc etc i anem anant a llocs, la majoria de vegades anem els cinc , viatgem tots junts, després a dintre fent l'activitat està ell o jo ( depen l'activitat ) no tots! i quan s'ha acabat l'activitat, anem els cinc a fer un passeig per aquell poble o ciutat, a comprar, berenar, etc i després cap a casa !  encara que a depen quins llocs i depen l'activitat, si les nenes estàn molt tranquil.les si que estem els cinc a dintre. Anem per tot Catalunya i varies  vegades,  hem fet tallers, activitats, etc a escoles i llocs a l'Aragó, Valencia, etc etc i dintre de poc temps anirem a les Illes i a altres llocs a fer diferents cursos i activitats !
mireu la nostra web , l'estem fent nova i encara queda feina pero mireu-la, amb moltes coses que fem tenim experiencia de fa un temps , força temps...pero moltes coses tenim experiencia de mes de 10 anys ! mireu:
www.solcreixent.com
volem fer un tros d'hort al jardí, volem fer moltes coses....
ja us explicaré coses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hem tingut unes epoques molt de bolid, feina, el trasllat, i mes coses.....ara seguim anant de bolid i sense temps per res, i amb massa coses a fer però estem molt contenta d'estar ja vivint aqui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario