lunes, 18 de marzo de 2013

Sorpresa!

Fa molts dies que no escric aqui al blog, tinc moltissimes coses per explicar-vos....quan trobi un moment escriuré! ara us vull donar dues sorpreses!!!!!!
la Júlia i la Platja ahir em demanaven tenir un blog i avui ja el tenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el de la Júlia és : juliacreativa.blogspot.com
el de la Platja és : fadesdemoltscolors.blogspot.com
estem encara fent mudança, impartint cursos i tallers ( l'ultim de risoterapia , aviat en faré de Reiki, cicles femenins, etc etc etc ) ( www.solcreixent.com) i de bolid amb coses. I sobretot gaudint hores i hores de les tres nenes, fent dibuixos amb elles, jugant i parlant mil coses amb elles, passejant amb elles...la peque , la Nit , diu moltes paraules, camina rapidet sola completament amb varios ninos a la ma,  o amb varies joguines  a la ma , no perd mai l'equilibri, va segura i feliç, és molt espavilada, i molt feliç !!! comença a voler correr molts moments , vol saltar...juga amb molts ninos i moltes joguines, quedem tots bocabadats, i parats mirant-la , que sen's cau la baba a tots els de casa ! les grans s'ho passen be mirant-la, observar-la, fer-li fotos, filmar-la....
alguns dels propers tallers que impartirem:
dia 24 març----de REIKI
dia 5 abril.......de Cicles femenins
si vos informació ens pots trucar al 931869351.
A més d'anar de bolid per molts temes i moltes coses últimament, a part d'estar fent la mudança, etc  apart , jo he estat dies malalta, ja us explicaré..he tingut una bronquitis molt forta !
Ja us mirareu els blogs de les dos princeses grans de casa !!! la Júlia i la Platja. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario