sábado, 23 de marzo de 2013

Ahir trobada !!

Feia molts i molts dies que hi havia moooooltes trobades d'escola a casa i un dia per una cosa un dia per una altra mai podiem anar a cap...
ahir la Nit estava costipada amb tos i havia passat mala nit amb molta tos i jo em vaig voler quedar amb ella pero si volia que anessin les grans a la trobada , i el papi les va portar a la trobada d'ahir que era un parc molt maco , van agafar el cotxe i amb res, un moment de res, ja hi eren !!!!
van anar cap a les 10 i poc del mati , van tornar a casa cap a les 2 per dinar tots junts ( moltes families menjaven allà entrepans al parc , però clar ells van voler venir per dinar tots junts i per veure la Nit) després de dinar- la Nit estava moooolt mes be- se'n van tornar a anar al parc aquest on es feia la trobada i vem anar parlant ell i jo pels mobils, i a les 9 nit van tornar .
Quantes hores ahir les nenes a l'aire lliure , feia sol i bon dia, i corrent, jugant, saltant, ballant, pel parc ( aquest parc a part de tobogans etc te moooooooooooolts abres, molta gespa, molta sorra, molta natura ...) i quantes hores ahir parlant i parlant i parlant i jugant amb nens i nenes !!!!!!!!!!!!!
van parlar tot el dia hores i hores amb nens i nenes que ja coneixien d'altres trobades, i a mes els hi va fer gracia veure alguns nens i nenes que van a teatre amb elles i ahir tambe estaven a la trobada !
van jugar molts nens junts de diferents edats a jocs de correr , a la "Gallinita ciega" , al escondite, a molts jocs , a tot el que decidien entre tots els nens. També la Júlia va estar amb nenes de mes o menys la seva edat i alguna mes gran, parlant estones amb elles .
Les dos s'ho van passar moooooooooooooolt be !!!!!!!!!!!
el papi allà va parlar amb molts altres papis que també havien anat a la trobada amb els seus fills. Havien anat altres papis sense la mami, també
 havien anat mares sense el pare, també pares i mares les parelles juntes tots dos , nosaltres quasi sempre a les trobades anem tots dos , havia de tot...cadascu a cada trobada, si pot anar-hi ho fa com pot i com li va millor.
Li va agradar parlar amb tants papis de tantes coses i sobretot li va agradar veure les nenes parlant i jugant amb amics , i rient i veure-les tot el dia tant contentes i tant be!!!!!!
al vespre la Nit ja estava molt be!!!!!!!!!!!!!!
fa dies que no parem de fer tallers q els impartim nosaltres, informar a molta gent de propers cursos que impartim...seguim amb la mudança....i mil coses mes....
demà imparteixo un curs de 7 hores de Reiki ( jo soc mestra de reiki)
les tres nenes estaran amb el papi, passejant, a parcs, anant a algun bar a prendre algun suc , etc
no son 7 hores seguides, aixi que podrem dinar els 5 junts i algun moment donar teta a la Nit que encara pren teta cada dia moltes estones , sempre que vol, i tota la nit.
Ho demana : " mama, TETA !!!" i fa molta il.lusio que ja ho demani ! ja diu moltes coses, ja caimna rapiddissim , corre ! sola sense agafar se enlloc i amb ninos a la ma, mai perd l'equilibri, va segura i feliç i superbe. juga amb puzzles, ninos, la cuineta, coses de jugar a metges amb ninos, molyes joguines , moltes coses, superbe !!!
i juga moltes estones, mira contes, balla ,...
fa molt riure, es molt graciosa ! les altres dos estan molt grans i fa molta gracia els raonaments, comentaris, preguntes que fan quan parlem de coses !
us explicsare mes coses aviat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario