martes, 26 de marzo de 2013

Quantes coses !!!!!

Quantes coses tinc per explicar !!! i tant poc temps per escriure al blog ! ara m'hi poso un momentet escrivint super rapid sense ni pensar que escric..i son les 11 i 40 de la nit....
ara aniré aviat a dormir, que porto dies anant a dormir tardissim , moooolt mes que avui i aixecant-me molt dora i últimament vaig moooolt cansadaaa...avui aviat aniré a dormir , aixi que escriuré només un segondet i no em donarà temps d'escriure gaire cosa..aixi que tot el que voldria no em donarà temps d'explicar...però us explico algunes coses!!!!!!!
_ últimament impartim molts cursos i tallers . Anem molt de bolid ! mentre fa un l'altra està per les nenes , sempre ens ho hem organitzat entre els dos. Aquests dies quan jo estic impartint cursos les nenes s'ho passen superbe amb el papa, van al parc a jugar , a passejar, a berenar a una granjeta i prendre sucs i cacaolats amb el papa...etc ara ja no pateixo tant com temps enrere per la Nit, i encara que els cursos durin mes hores, estic força tranquil.la amb ganes de veure -la a ella i a les altres nenes, clar ! pero se que la peque amb les seves germanes i el seu papi també s'ho passa pipa i ara ja es mes capaç ella d'estar mes hores sense mi, encara que quan em veu diu : Teta !!! i no em deixa anar durant hores enganxada a la teta i llavors les dos estem hores felices juntetes "fent teta " !!!
ella ara te 17 mesos ja !!!!! i està molt gran, molt canviada, es fa entendre molt, diu moltes coses....
està tant gran !!!!!! m'encanta passar tardes sola amb ella, jugant, fent-li petons, pessigolles, bromes, abraçant-la....l'altra dia vem passar una tarda les dos soles aixi, que be vem estar les dos!!!!!!!!!!!!! les dos grans van anar al pis de Moià amb el papi. Fa temps que anem portant coses cap allà i aviat viurem allà!!!!!!!! allà al costat del pis on viurem hi havia inflables, "camas elasticas" i mes coses i van pujar les dos a varios llocs, s'ho van passar molt be! van berenar, van passejar, i van estar estoonees al jardí fent coses amb el papa! aquell pis te un jardi privat particular, només per nosaltres, maco i amb arbres fruiters. Van estar arrencant herbes i fent coses,,,les nenes remenar la terra, tocar, olorar, arrencar, observar, tocar herbes, sorra, etc etc tantes estones els hi va encantar!!!!!!!!!
desde fa mesos cada dimecres a la tarda van a un centre a fer teatre (una hora) i seguit, l'hora seguent, manualitats.
Allà van molts nens i nenes de diferents edats , allà fan molts amics i amigues.
Van molts nens que van a cole i molts que no van i com elles, fan "homescholing".
Dimecres passat van representar davant dels pares, la ultima obra de teatre que havien assajat.
Que be ho van fer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! que be s'ho van passar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La Júlia a altres centres ja havia fet teatre altres anys i ja havia representat moltes obres. Però la Platja aquest curs es el primer curs que fa activitats, mai havia fet teatre....i ho va fer supeer beeee!!!!!!!
les dos ho van fer superbe i taaaant felices!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a part d'assajar obres de teatre i que els ensenyin coses de teatre, tambe canten cançons i fan moolts jocs !!!!!!! els encanta anar-hi !!!!!!!!!!
Avui han començat a anar a natació !!!!!!!!!!!! després de buscar molt, vem trobar un lloc que ens va convencer !!!!!!!!!!!! i avui han anat per primer cop i han sortit contentiissiiimeeesssss!!!!!!!!!!!!
La Júlia ha estat uns  anys fent natació unes hores al mes , amb el papa. El papa jugava amb ella i li ensenyava a nedar , durant unes hores que podien estar pares i fills dins l'aigua. Ara fa temps que jo veia que per ella avançar mes calia buscar un lloc on ens sentissim a gust amb el centre i monitors i tot i que sempre ha tingut tanta por a l'aigua pogues avançar mes. Jo tambe li he ensenyat coses alguns cops a dins l'aigua i ens encanta ensenyar-lis de tot nosaltres però fa temps que creia que un monitor o monitora moltes coses sabria mes com explicar-lis.
Calia trobar el lloc....que ens anés be......
la Platja no sabia res, de nedar. S'ha de partir de zero del tot. Mai ha fet ni amb nosaltres dins l'aigua ni res. Pero no te por i unes ganes boges de nedar .
La Julia de moment fa classes particulars amb una monitora. Li ha anat superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!
la Platja fa curset de natació amb un grupet de nens de mes o menys la seva edat. Fan molts molts molts jocs amb una monitora molt agradable i molt carinyosa amb els nens. Ha entrat contentissima i ha sortit contentiiiiiisssiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mentre fan les classes els podem mirar a traves d'un vidre. Que contentes les veiem tota l'estona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario