jueves, 17 de enero de 2013

Continuació de la última entrada.

Doncs com us deia a la última entrada, us explico algunes de les moltes coses que han passat desde que vaig escriure la última entrada en aquest blog fa 2 mesos i mig aprox.
Una cosa ja us l'he explicat a l'entrada anterior, l'aventura del botó.
Us explico mes coses, no totes pero algunes...
teniem a la venta un pis nostre a Barcelona que no hi viviem ni hi haviem viscut mai , doncs amb aquests 2 mesos i mig l'hem venut a una familia molt maca ! ara ja és absolutament seu , d'ells, segur que ja l'estan disfrutant molt i això ens fa contents ! i nosaltres estem contents d'haver-lo vengut!!
amb aquests mesos també s'ha mort la meva àvia.....han passat moltes coses !!!!!!!
també ha cumplert 12 anys la Julia, que fort tenir 3 filles i que la gran ja tingui dotze anys!!!!!!!!!!!! dels 7, 8, 9 d'ella amb ara, ella i tots hem fet mil aprenentatges...i molt creixement....i el que farem!!!! crec que dels 7-8 als 12 passen moltes coses i és una etapa de canvis i fort creixement per la nena i la familia!!!!
han passat mes coses.....
desde uns dies abans del dia de Nadal , ja tenim les claus de la nostra nova vivenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! despres de mesos i mesooooooos....mirant cases i pisos a mil llocs.....ja hem trobat una vivenda que ens ha enamorat als 5 de casa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja anem portant coses cap allà i aviat farem la mudança!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja no viurem a Manresa, ens anem a viure a Moià !!!! un poble molt maco que ja hi tenim amistats i hi coneixem gent !!!!!!!!!!!!!
el pis es molt guapo, i molt gran, ens encaanta, ens agrada moltissim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ens fa molta il.lusió anar cap allà aviat a viure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ens super enamoraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es un pis macooo i amb botigues al costat, i amb un jardi particular maco amb arbres fruiters i amb un trosset per fer hort !!!!!!! i amb uns arbres fruiters molt guapos!!!!!!!!!!!!!!
el nostre pis de Manresa es un pis gran i una part es pis i l'altra part es centre ("Sol creixent") on fem cursos, tallers, etc  www.solcreixent.com
doncs quan visquem a Moià, la idea es deixar el pis nostre de Manresa, tot com a centre, tot Sol Creixent !!!!! fa molta il.lusió !!!!!!!!
també desde fa mesos les nenes fan unes activitats. Ballet, teatre, manualitats....ja us ho explicaré, els hi va molt be!!!!!!!!!!
La Nit ja te 14 mesos, està guapissima, seguim amb lactancia materna de dia i de nit i per dinar i sopar fem BLW, us parlaré d'això i mes coses un altra dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario