viernes, 30 de agosto de 2013

Ens agrada molt viure a Moià!!

Ja fa setmanes que vivim a Moià.
Es un poble preciós ! desde fa un temps tenim un hort i dóna coses ! que guapo! i tenim arbres fruiters i mengem fruita bonissima !
estem molt contents ! aquest estiu hem estat també dies a un hotel a la platja , i ens ho vem passar molt i molt be els cinc de casa !
vem estar a Santa Susana i fa anys ja hi vem estar i també ens va encantar !
a l'hotel hi havia una sala on unes monitores els feien manualitats i activitats als nens i nenes, unes hores cada dia . I les nenes els encantava !! també feien activitats per pares i nens junts, i balls, discoteca a les nits per tota la familia, discoteca infantil , etc etc també van fer un dia " La Festa Disney " va ser molt maco....
va venir la Mini, el Mickey, el Peter Pan, la Campanilla, etc etc etc
també alguns dies feien actuacions, balls, etc..animadores de l'hotel i gent que portaven a fer actuacions a l'hotel. També van fer una actuació amb serps, etc...
a la platja vam jugar amb l'aigua i la sorra, ens vem banyar...vem recollir pedres, quins dies mes macos ! i vem passejar i menjar molts gelats !
aqui a Moià va ser la Festa Major, va durar molts dies ! i va ser molt maca !
van fer moltes coses !!!!!!!!!!! jocs de l'OT el Bruixot per nens i nenes, Festa de l'escuma , xocolatades i contes i jocs, gimcames, festa d'estiu de carnestoltes i mil coses mes, pero a mes van fer les festes de La Cabra d'or.
La Cabra d'or son unes festes que fan desde fa pocs anys aqui Moià basades en una llegenda del poble. Van haver jocs pels nens, representacions teatrals, balls, i mil coses més amb aquestes festes de la cabra, també sopars medievals a la plaça del poble, etc etc vem anar a quasi tot ! i ens ho vem passar moooooooooooolt beeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
també hem fet mes coses aquest estiu ! les nenes han jugat a molts jocs amb molts nens de totes les edats moltes hores ( tambe hores despres de sopar ) . Vivim en una zona peatonal i les veiem desde el balcó .
També han vingut moltes amigues seves a parlar i jugar a casa , hores ! i algunes s'han quedat a dinar i sopar a vegades.
També ha anat alguns dies la Júlia a fer algun vol pel poble amb algunes amigues.
I a casa d'amigues seves a parlar, fer pulseres, etc.
El dia del meu aniversari ( el 15 agost ja he fet 39 !!) va ser un dia molt maco, vem veure desde el balcó passar els gegants i capgrossos, va ser un dia d emolta festa !
a la tarda vem anar als " autos de choque " i atraccions ( encara hi havia festa Major ).  Vaig pujar als autos de choque amb la Júlia ! va ser xulo !
La Platja aquest estiu ha après molts jocs, molt vocabulari, mil coses , moltes lletres i......a nedar !!!!!! i a anar en bici sense rodetes !!!!!!!!!!!!!!!!!!
està molt gran ! " clar, ja tinc 5 anys fets del Maig"-diu ella, quan li dic que està gran.
La Nit encara no te els 2 anys, els farà a l'octubre. Està molt gran també i parla mooooolt !!!!!!!!!!!!
son molt gracioses les dos !!!!!!!!!!!
la Platja tot el dia pregunta coses :
_ com s'escriu tal paraula ?
_ on està tal pais ?
_ quant son 3 x4 ?
- vull saber el nom de tots els ossos del cos
_ quins rius hi ha a Catalunya ?
no para de preguntar !!!!!!!!!!!!!!!!! això és molt bo ! te curiositat, i ganes de saber i sap que pot preguntar perque li contestarem .
l'altra dia vaig veure una nena pel carrer ( no se quin poble era que estavem fent un vol ) i diu :
- mama, quins rius hi ha a Egipte ? i la seva mare li diu : va camina que es fa tart i no arribarem mai i ara no preguntis mes coses i camina !
( no era a Egipte on va preguntar pero a vegades va be canviar una mica les coses per que no vull parlar de cap persona concreta sino explicar que vaig sentir ).
que vaig sentir ? que clar, no tornarà a preguntar un altra dia aquella nena...
i vaig sentir mes coses.....
la Platja sap que pot preguntar i que estem contents que pregunti i aprèn milions de coses a cada segon cada dia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a més corre moltissim , quan fa carreres guanya a tothom, i li encanta correr, saltar i ballar i tot i els gelos de la peque es una nena molt feliç !
la Julia esta en un edat adolescent i es una etapa dificil a vegades....us en parlaré mes un altra dia.
Hi ha dies i moments complicats però també hi ha dies molt enriquidors , us explicaré coses aviat!
està llegint uns llibres i està aprenent molt amb aquests llibres de lectura. Està tant gran !!!!
li encanta menjar fruita dels arbres fruitets del jardi i dibuixar al jardí.
Us explicaré mes coses aviat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario