viernes, 30 de agosto de 2013

Activitats aquest estiu

Aquest estiu la Júlia ha fet varies activitats ( el mes de Juliol ).
Ha anat tot el Juliol de 9 a 1 cada dia al mati a un casal de música. Li va agradar molt i s'ho va passar molt be, va fer amistats i va aprendre moltes coses de música !
també al juliol anava una hora i mitja a la setmana a hip hop. I també una hora i mitja a la setmana a un altra lloc a ganxet .
També van voler les dos que com molts amics, veins, coneguts etc els hi compressim quadern d'estiu i van estat dies sobretot al juliol fent cada dia una mica de quadern , les dos, cada una del seu.
També algun dia hem fet algun dictat, hem corregit redaccions a la Júlia, etc moltes coses les volia fer ella i altres li proposavem i la motivavem i animavem a que ho fes perque es va fent gran i està be que vagi fent coses i veient ella com va avançant i millorant.
Amb la Júlia hem llegit contes, vist documentals ( li encanten ! de natura, de mil coses..) , hem fet estones de plastelina amb ella ( li encanta ) , ha dibuixat, ha escrit ( demana molt que l'ensenyem a escriure estones ), ha pintat, ha jugat molt i amb molts puzzles i molts jocs ha après moltes coses !
molts dies al vespre ha jugat a molts jocs amb el papa, li encanta jugar als escacs ( ajedrez), parxis, i molts molts molts mes jocs i amb tots s'ho passa beeee i aprèn molt !
també hem vist amb ella pel.licules, videos , ens ha ajudat a regar l'hort, a plantar coses, ha jugat al jardi hores amb aigua i sorra, ha ballat al jardi estones, etc..
la Nit ha jugat molt amb moltes nines, sola i amb la Platja i també amb mi. Ha jugat amb moltes joguines i ha jugat molt al parc del poble i també a places del poble i també ha corregut i saltat molt al jardi i ha jugat molt amb aigua i sorra al jardí. Us explicaré mes coses!

2 comentarios:

  1. m'he equivocat ! hi ha una estoneta que dic amb la Julia hem fet..i volia dir amb la Platja, la de 5 anys .

    ResponderEliminar
  2. M'he equivocat , hi ha una estoneta que dic amb la Julia hem fet i volia dir amb la Platja...

    ResponderEliminar