domingo, 30 de septiembre de 2012

Tambe....

Tambe la Platja juga molt a banyar nines, a passar aigua d'un recipine a un altra diferent i a diferents coses q li venen de gust amb aigua. S'ho passa molt be i jugant descobreix coses, experimenta coses , se li acudeixen preguntes de coses ...
tambe vol jugar hores amb nines , a que parlen entre elles i s'expliquen mil coses i ella fa una veu i l'altra...a vestir-les, cambiar-les de roba...corda cremalleres , botons, veu quina roba va aqui be i quina a tal nina no li cabria, etc ..
tambe li ncanta disfressar se, pintar se la cara....mirar contes....i mes coses sola!!!!!
tambe li agrada jugar a Memo, parxis i altres jocs de taula amb la Julia o el papi o amb mi...
La Julia ajuda mes amb coses de casa  i a vestir la peque, etc i li agrada veure com fem el dinar, i observar com fem moltes coses.
Van haver uns dies fa uns dies, que van estar les 3 molts costipades amb molta toooos...i ara ja estavem força be les 3 pero vem anar  a la pediatra que els hi fes una mirada . Desde fa anys i anys les portem a una pediatra bonissima que visita a Sant Cugat , a una hora aprox en cotxe d'on vivim, pero val la pena ! s molt bona doctora i molt bona persona i estem encantats amb les visites que fa i li tenim molta confiança!!!! ens va receptar un xarop prque millorin pero ens va dir que no es res important!! com quasi sempre vem anar els 5 a la visita ! alla esperant qu ens cridessin la Julia va llegir d'un llibre que s'havia emportat d casa i la Platja va mirar contes que hi havia alla per mirar...
_ Aqui qu posa mami ?
_ posa : La Laia
ah.....
Al cap d'una estona la Platja ( coses aixi quan mira contes, les fa molts dies) :
_ aqui que posa ?
_ posa : La nena....
ah...
al cap d'una mica ( dspres d'haver preguntat mes coses...i despres  d'ella sola sense haver-li dit res ningu, havia pensat en les respostes de tota l'estona, havia pensat, observat, tret conclusions..deduit......) :
_ aqui posa : La Nona , oi?
- siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , molt be !!!!!!!!
ui si qu esteu contents , jiji! jo tambe ho estic !!!!!!!!!!!!!!
No li diem ara has de llegir, ara has de fer tal o qual..pero no para de voler fer coses, preguntar coses, arribar a conclusions...i aprendre cada dia mil coses sempre!!!  i sempre esta contenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario