viernes, 14 de septiembre de 2012

Avui divendres hem estat a la trobada !

Fa molt temps que volia escriure al blog però mai tinc cap moment per fer-ho, portem temps amb tantes coses sempre a fer , que mai tinc cap minut per res !
Avui divendres hi havia una trobada d families que fem homescholing , i hem anat . Molts dies s fan trobades a molts llocs i molts dies no podem anar-hi pero avui podiem i ens ha fet molta il.lusió anar ! era a un parc precios d la ciutat on vivim. Un parc amb tobogans molt guapos, i moltes coses per jugar els nens , i molta gespa, molts arbres, un llac precios...un parc mooooolt graaaaan ! en el llac hi ha àncecs, quins " patitos " mes macos !!!!!!!
hem anat tots els de casa  a la una del migdia, i hem marxat d'allà a les 9de la nit !
Quan hm arribat  ala una , ja hi havia moltes families alla de feia hores però al cap d'una estona d'haver arribat nosaltres han anat venint mes families i mes families....i al cap d'hores encara anaven venint families...a cada trobada va qui pot i cada familia va i marxa quan li va be. La veritat es qu avui dinar allà  al parc, el dinar qu ens haviem emportat de casa,  i no anar a la tarda ,com a vegades que dinem a casa i anem ala trobada despres d'haver dinat, ens ha anat molt be !
De la una que hem arribat fins a les 9 que hem marxat, no han parat les nenes de jugar amb altres nens i nenes que fan scola a casa com elles, han corregut, saltat, passejat, ballat, han cantat cançons, jugat a jocs, han mirat els anecs, han parlat i parlat estones amb altres nens i nenes, han jugat a escacs....han rigut, s'ho han passat molt molt molt beee!!!!!!!!!!
i la Nit , ha mamat i mamat..i rigut, i ha volgut caminar estones donant la ma a la mami....que feliç es !!! com li agrada veure les seves germanes jugant i rient amb  amics i amigues !
El papi i jo hem passejat mirant-les ballar, parlar, jugar amb amics...i hemparlat amb altres papis i mamis i hem estat molt be! i a mes, quin dia de sol , quin dia més maco !
Algun moment qu hi hem pensat , hem fet alguna foto...ja les posarem aviat !

No hay comentarios:

Publicar un comentario