viernes, 24 de agosto de 2012

Quina tarda mes maca !

L'altra dia em vaig quedar amb les ganes de seguir escrivint, un altra dia us acabare de dir coses que us volia dir l'altra dia !
fa dies que voldria escriure al blog, però mai tinc ni un minut, aisss!!!
Aquesta nit ha dit la Platja una frase que diu molts dies, ha dit: Quina tarda mes maca !
avui hem anat aun parc de la ciutat on vivim, a una trobada de families que fem homescholing.
S'ho han passat molt be ! hem anat cap a les 5 i pico de la tarda i fins les 9 i 30 de la nit . La majoria de families han marxat a la mateixa hora que nosaltres, algunes estaven alla desde el mati, altres han anat a la tarda ..cadascu va quan pot marxa quan li va be , nosaltres haguessim volgut anar al mati pero teniem coses a fer, però ha anat molt be aixi, ho veig clar amb la frase que ha dit la Platja, aquesta nit !
es un parc precios, grandissim i amb molta gespa, molts arbres, tobogans macos...un llac...
La Platja ha jugat amb varios nens i nenes pero sobretot amb una nena que molts cops juguen juntes i han jugat i parlar i rigut i s'han abraçat..era maco veure-les jugar juntes tant contentes !
La júlia ha parlat una mica amb una nena mes gran que ella, i ha estat jugant a un joc amb varios nens i nenes pero avui ha estat tota la tarda quasi be amb una nena que son mes o menys de la mateixa edat i que es coneixen de fa anys ! han fet carreres de correr, han jugat a jocs, han parlat estones i estones de moltes coses, han anat pel parc a passejar juntes xerrant, han fet pulseres amb uns fils i coses q duia aquesta nena...
s'ho han passat molt be i han estat molt a gust!
Ahir també teniem moltes coses a fer, però a la tarda tambe vem fer una cosa guapa, i tambe va ser una tarda maca! Es Festa Major aquests dies a la ciutat on vivim i vem anar a veure un espectacle a una plaça de la ciutat,. en " Cesc Serrat " explicava contes i histories, cantava cançons i feia jocs per nens i nenes , amb robes de colors, músiques, etc...tambe al vespre vem anar una estona a un dels parcs del costat de casa, on anem sempre molts dies, i coneixen molts nens i nenes del parc , i van jugar amb nens i nenes a molts jocs que s'inventaven entre tots i a les 11 i pico vem marxar del parc i vem anar a casa a sopar, encara quedaven nens al parc pero la gana ja ens podia !
Fa pocs dies vem anar a un parc infantil ( un local tancat, un centre que tenen " piscines de pilotes de colors, muntatges d'aquells de tobogans que van a parar a piscines de boles de colors etc ) que hi haviem anat algun cop a portar-les a que juguessin , fa temps. I per Setmana Santa, estius, etc fan " casal " i els deixes a les 9 reculls a la 1 i a part de jugar lliurement, els fan diferents jocs, tallers de manualitats, disfresses, etc..i elles hi havien anat vegades, i estaven molt a gust amb les monitores sempre ! l'altra dia vem portar-les a la tarda a una cosa especial que fan aquest estiu, de les 5 i pico de la tarda a les 9 i 30 del vespre, fan un preu bonissim especial perque juguin al que vulguin per allà tota la tarda i els pares els poden mirar com juguen prenent alguna cosa a la cafeteria que esta alla dintre. I vem fer això ! Tambe hi ha joguines, una caseta, inflables per saltar, etc
Les dos grans van jugar sense parar amb altres nens que hi havia per alla ! sense parar fins a les 9 i 30 que vem marxar, que ja tancaven .
La Nit va voler jugar amb alguna cosa algun moment pero va estar estones mamamt a la meva falda i ell i jo vem estar menjant un bikini molt bo a la cafeteria mirant les grans alhora com jugaven i parlant de coses, ja que es un moment que tenim moltes coses a fer sempre, moltes coses a parlar i moltes decisions a prendre i ens va anar be parlar aquella estona que vem poguer parlar be .
I elles s'ho van passar tota la tarda super be !
Avui al parc, ala trobada, tambe s'ho han passat molt be !!!!!!!!
La Nit ja vol caminar molt, ja diu moltes paraules, tothom ens diu que per tenir 10 mesos esta espaviladissima, a mi el que em fa mes feliç es que sempre riu, se,mpre esta contenta, es una nena feliç !!!!!!!!!! i veure-les felices em fa mooooolt feliç!!!!!!!!!!!!!!!!! encara que evidentment sempre hi ha dies dificils, complicats i suposo que com a moltes cases hi ha dies i moments de tot....però estic contenta quan les veig tant contentes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario