martes, 14 de agosto de 2012

Demà es el meu cimple

Demà , serà el meu cumple, de la mami de casa ! com passa el temps i demà, ja s'hauran acabat els 37 anys ....i encetarem una nova epoca de 38 anys !
amb un marit que ens estimem molt i amb tres filles d'11 anys, 4 anys i 9 mesos que son un sol !!! aixi es molt maco fer anys !!
ara, a mi estar a  punt de fer anys sempreeee em fa reflexionar moltissim amb milions de coses, aixi que avui porto un dia de pensaaar mooolt !!!
i pensar sempre et fa recordar, prendre consciencia, assimilar, entendre, treure conclusions, treure deduccions....etc...un dia us explicare alguna de les conclusions a que he arribat amb algunes coses....
aquest dissabte el papi va fer una actuació, o sigui, com diu la nostra mitjana , tant si fem un o l'altra, tallers, sessions, actuacions...." va anar a guanyar euros " .
El diumenge al mati teniem mails per contestar , gent q ens havia escrit , interessats, demanant informació de tallers, actuacions i coses q fem , aixi q ara ell, ara jo, vem anar contestant mails, mentre un contesta, l'altra està pendent de les nenes i aixi...
i diumenge a la tarda vem anar a un parc molt maco de la ciutat on vivim desde fa anys,  a passar la tarda amb els avis. La mitjana va anar moltes estones en bici , la gran va jugar amb una nena q es va trobar al parc i que feia anys q no es veien, però es van reconeixer, havien anat de petites juntes a ballet ! van jugar juntes a jocs, van parlar assegudes estones a la gespa...també el papi i l'avi van jugar amb les 2 nenes estones a fer carreres de correr, i jocs de correr i van estar rient molt ! també es van gronxar molt, es van tirar per molts tobogans....fins quasi les 10 de la nit, que ens vem acomiadar dels avis , que se'n van anar en cotxe cap a casa d'ells.
"Segur que anant cap a casa escoltaran tal musica dontre el cotxe " deia la Júlia un cop havien marxat.
" no, escoltaran tal altra musica !" deia la mitjana.
últimament han anat algun dia en cotxe amb ells i volien jugar a endevinar ara quins cds posarien en el cotxe i si serien els q havien escoltat elles..
a vegades desde el mati fins a la nit elles de toooot en fan un joc !!!!!! tot el dia juguen a endevinar coses, a imaginar coses, a pensar coses.....
l'altra dia la Julia diu: t'imagines un peix saltant a corda ?
i la mitjana diu...siiiiiiiiii i de colors !!!!!!!! ho he aconseguit, m'ho he imaginat !!!!!!! provar d'imaginar coses, es un joc x elles! recordar coses també...tu recordes quan un dia vem veure pel carrer tal cosa...? es diuen una a l'altra...
endevinar coses...............
tot el dia continuament tot es un joc ! aixi q continuament perque elles volen, estan pensant, endevinant, recordant, valorant, imaginant...etc,....tot això és bonissim i molt enriquidor!!!!!
també la Júlia es va fent gran i es vol provar molts pentinats, canviar molt de roba.....te moments q pregunta i parla de coses com la malaltia de tal nena o nen q coneix, les hipoteques, la crisi., temes de la lactancia , i sembla molt graan..te moments q li canta cançons, explica contes i li fa jocs a la mitjana q sembla una monitora de jocs adulta, i se la veu madura i molt responsable, pero te moments q vol jugar ella a nines amb la mitjana x jugar ella tambe , q s'enfada i rondina x tot com si fos molt mes petita de l'edat q te.....es aquella edat q et fan para bog, semblen molt grans, de cop molt petits.....hi ha dies q te molt mal humor a tota hora i hi ha dies q costen molt , pero sabem q es va fent gran no nomes fisicament tambe de moltes altres coses i ens agrada veure com es va fent gran !!!!!!!!!!!
la mitjana sempre esta feliiiiiiç i contentaaaaaaa!!!!! i fa sempre mil preguntes i fa molt riure!!!!!!! l'altra dia em va dir...
mami, d'on surt la llana?
- de l'ovella. Vaig dir.
_ uiiiiiiiiiisssssss, va dir ella....deu sortir un fileeeeeet mooooooooolt petiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttt...
-perque? vaig dir jo...
- mama! no has vist q son petites com una mosca?
ella havia entes abella i no ovella !!!!!!!! quin riure em va fer ! es molt graciosa i fa unes cares quan parla, q fa molt riure!!!!
ja li vaig aclarir i despres ella reia també!!!!!!!!!!
encara q hi ha moments de tot i dies dificils...tenir fills es moooooooooolt divertit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahir dilluns al mati teniem mails per contestar, gent interessada en tallers i actuacions nostres ...i coses a fer, rentadores, estendre roba.....però a la tarda vem anar a la trobada de families d'escola a casa, q hi havia ahir a les piscines d'un poble a prop d'on vivim. Va haver families q van anar a les 10 o 11 mati , altres van anar mes tart...cadascu quan podia, nosaltres vem anar cap a les 6 i pico de la tarda. I van haver families q van venir com nosaltres i mes tart. Clar, cadascu quan pot....
Ahir, just només ahir, era gratis banyar-se nens i adults, tothom, en aquestes piscines ! només ahir dilluns! aixi q a la trobada de divendres en un parc d'on vivim, varies mamis q sabien q ahir aquestes piscines eren gratis van proposar fer aquesta trobada ahir !
les piscines molt maques, molta gespa, molts arbres...i una piscina gran, una mitjana molt guapa i una petita molt bonica !
de 9 a 10 nit vem anar varies families, cada una amb els seus entrepans , a menjar a casa d'una familia q es van oferir perque anessim a casa d'ells, q amables i quina casa mes maca tenen i q a gust vem estar!
de 7 a 9 aprox , ens vem banyar a la piscina. I de 10 a 12 nit vem estar a la piscina feien gratis " cinema a la fresca" una peli divertida per nens, allà la piscina amb una pantalla gegant i tots asseguts i estirats per la gespa ! i de 12 a 2, es podia banyar tothom a les piscines , i nosaltres , com moltes families i molta gent ens vem estar fins la 1 i poc ! que be s'ho van passar la Júlia i la Platja banyant-se de 12 a 1 de la nit a la piscina !!!!!!!!!!!!!!!!!
despres ja, cap a casa a menjars uns iogurts o alguna coseta i a dormir !
La Júlia i la Platja van veure amics seus i la Julia va parlar amb nens de la seva edat i la Platja tambe s'ho va passar molt be! jo algunes estones vaig estar a l'aigua pero molteees estones vaig estar amb la nit mamant o asseguda al meu costat, a la gespa i parlant amb varies mares , q a gust vaig estar !!!!!!!!!!!!!!!!!
Aquest mati el papi i les 2 grans han sortit hores de casa, perque " havien de pensar i preparar coses pel cumple de demà" i jo a casa sola amb la bebe , jugant amb ella, m'ho he passat molt be! diu moltes paraules, riu molt, li encanten les abraçades i les pessigolles, es un somni de nena!!!!!!!!!!!!!!!!
les grans estan molt il.lusionades en q demà es el cumple de la mami !!!!!!!
demà passarem el dia els 5 junts...i ja hem pensat q fer....ja us ho explicaré !!!!!!!!!!!!!!! tota aquesta estona escric amb la Nit a sobre meu mamant i escric amb una ma....es dificil escriure aixi? a mi m'encanta !!! ai..es desperta....fins un altra moment !!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario