jueves, 9 de agosto de 2012

Avui dijous

Avui al migdia han vingut a casa nostra uns amics nostres amb la seva nena i hem anat amb ells  a un parc molt maco q hi ha a la ciutat on vivim , tal com haviem quedat, ells portaven entrepans i nosaltres tambe teniem entrepans preparats i hem anat alla tots junts a dinar . Hem dinat asseguts a la gespa , la mar de be i les nostres nenes grans i la seva han jugat per alla estones, molt be!
també han jugat estones amb altres nens i nenes q hi havia al parc.
tots junts ! hem estat molt a gust parlant amb aquests amics estones i veient les nenes jugar per alla la gespa , i quin bon dia  feia i que a gust s'hi estava !
més tart ells han marxat, nosaltres ens hem quedat encara unes estones al parc i la Julia ha jugat amb varies nenes de la seva edat, que hi havia al parc, i han cantat cançons i han parlat..i la Platja ha jugat amb una nena , i ha jugat amb la sorra...als tobogans..
mes tart hem anat cap a casa, q teniem coses a fer i tambe mes tart al carrer a fer un passeig a peu els 5 , i tambe a fer unes compres, uns recados i coses a fer..i prop d'on vivim, a 2 minuts a peu, molts cops hi ha actuacions de pallassos, mags, fan moltes coses al carrer, sobretot a l'estiu...doncs avui unes noies cantaven cançoms al carrer i hem estat allà una mica i les nenes han volgut estar al costat d'unes nenes que s'han trobat i les coneixen del parc !
i despres un altra cop a casa a fer el sopar.
Les nenes abans de sopar parlaven entre elles , del q van aprendre l'altra dia a la sala d'espera del metge !
i mentre jo vigilava la Nit, que s'agafa a cadires, on sigui i es posa dreta , i s'ho vol posa tot a la boca, vol posar els dits als endolls...les anava escoltant.....
l'altra dia a la Júlia li feia mal un ull i vem anar al metge els 5 , perque la miressin. I a la sala d'espera hi havia una rodona gran, era d'un arbre tallat, era curios de mirar i tocar...els hi va cridar molt l'atenció i el papi els hi va explicar q comptant els cercles se sap els anys q tenia l'arbre quan el van tallar ...i ho van comptar mentre jo donava el pit a la Nit !
tenia 89 anys l'arbre!!!!!!!! i els hi va explicar moltes mes coses curiosissimes relacionades amb els cercles aquells i les nenes preguntaven coses.....ell els hi anava contestant......
aquest vespre mentre donava la teta a la bebè, m'he acabat el llibre q m'estava llegint, quin llibre mes bo !
es diu "El libro de las emociones " es de l'autora : Sigrid L.
Fa anys i anys ...que sempre llegeixo molts llibres !!!!!!!!!! m'encanta llegir !!!!!! i llegeixo mooolt rapid i cada cop meeessssss !!!!!!!! m'ha agradat molt com parla del tema d'integrar les emocions.
Integrar les emocions , penso q es importantissim.








No hay comentarios:

Publicar un comentario