sábado, 11 de febrero de 2012

El Cau.

Desde fa poc temps, la Júlia va els dissabtes a la tarda dues hores a un cau. Allà fan manualitats, tallers, canten cançons, i sobretot fan mooooolts jocs !!! hi ha varios grups i estàn pr edats , en el seu grup quasi b tots els nens i nenes tenen la seva edat i algunes nenes un any menys aproximadament..o uns mesos més o menys ...
Aquesta tarda , m'ha explicat que no s'han quedat dintre del cau, que han anat un parc que hi a a prop d'allà caminant. Un parc amb tobogans i que allà han pogut jugar i correr per allà i que allà els han fet molts jocs, i que ha jugat mooolt, m'agrada , perque com us deia a una altra entrada, crec que jugar és sempre important !
M'ha dit que com cada dissabte, s'ha sentit molt a gust amb tots els nens i nenes i amb tots els monitors i monitores i que ha passat una tarda molt maca !!
Quan a casa vem decidir entre tots trobar un cau per la Júlia, ens va costar...jo vaig buscar per internet i vaig trucar a molts caus de la ciutat on vivim i de pobles del voltant, i vem anar a veure varios ...i vaig parlar amb gent que conec que els porta a caus per aqui on vivim...va costar dies i dies ....voliem un lloc quedés a prop de casa o no, que ens semblés be per moltes coses i que veiessim que ella hi estaria a gust .
Al final vem decidir aquest cau, que està en un poble , no està dintre la ciutat on vivim, i per portar-la i recollir-la tenim una estoneta de cotxe...però estem contents! allà al cau els proposen molts jocs i fan moltes activitats divertides, que amb totes aprèn, i s'ho passa molt be i fa amics i amigues!
i hi va haver un dissabte que van fer un taller de cuina i van fer unes galetes amb l'ajuda dels monitors i monitores, fan moltes coses que estàn molt bé i fan molts jocs i juguen molt ! a vegades al carrer, a un parc, etc i molts cops a unes sales que tenen molt grans i maques, el lloc és molt maco , ens agrada també molt ! i al grup de la Júlia son uns 16 nens i nenes i tenen 4 monitors, està molt be !!
també a vegades fan balls, canten, etc però sempre juguen molt i els fan molts jocs !
de taula, de correr, de diferents tipus....
la Platja a casa li agrada molt jugar estones sola, estones amb la Júlia...però també estones amb la mama i estones, amb el papa... quan la portem a jugar al parc li agrada jugar sola i estones amb molts nens i nenes, a casa trobo molt important si ens demana que juguem amb ella als adults ,que ho fem sempre que poguem .

No hay comentarios:

Publicar un comentario