martes, 17 de enero de 2012

Varies coses !

El dia de Reis va ser un dia molt maco, a casa van portar una cosa que les nenes demanaven desde feia una mesos amb moooolta il.lusió, una...LLITERA !!!! i a més, és preciosa, de fusta, molt maca, us posaré aqui fotos aviat ! també van portar més coses, que els agradaven , com una nina per la mitjana , una robeta pr ballar dansa del vntre per la gran i altres coses , i per la peque un ninet...pel papi uns bolis, per la mami(jo) unes arrecades...elles com sempre, molt contentes i animades i molt bé pero a mes aqust any molt mes maco que altres anys, perque a casa ara som 5 i a casa no hi ha dues nenes,n'hi ha tres!!!!
i estem contentissims!!!!!!! també vem anar a casa dels avis i allà també van obrir molts regalets que els hi van agradar molt, un que li va agradar molt a la gran va ser una caixa amb carbonets , està molt bé per dibuixar i a ella desde fa anys li encanta dibuixar !!!! va anar anys, cada dissabte al mati 2 hores , a una escola de dibuix, perque ella volia dibuixar més be ( i ja dibuixava molt be abans d'anar-hi ! ) i al cap d'uns anys d'anar va dir que havia après molt pero que ara volia aprendre anys practicant sola a casa, a casa tenim llibres que explica com fer ombres, etc i li agrada molt mirar-los i sempre passa hores dibuixant mil coses, dibuixa molt be i li encanta !!! recordo quan anava a aquesta escola de dibuix que us deia,està en un poble prop de la ciutat on vivim, i si un dissabte no hi havia pogut anar , l'altra dissabt podia fer 4 hores en lloc de dos pr recuperar, ni fent 4 hores mai se li feia pesat , hi anava molt contenta ! eren un matrimoni gran molt agradables ( mestres de dibuix ) i tenien allà aprenent dibuix molts nens i nenes i ella allà va fer amistats també ! és una casa molt mona , aquesta escola de dibuix, i allà hi ha uns patis, un molt maco amb un pomer...i quan feien descansos per esmorzar, parar una mica...es veu que la Júlia sempre volia estar prop del pomer !!!!
d'això ara ja fa uns anys....però en tenim bons records, quan anavem a recollir-la sempre ens deia qu havia estat tant a gust allà ! ja fa temps si i passa el temps ràpid...el dia 13 d'aquest mes ella ja ha cumplert 11 anys ! i sembla que era ahir que naixia i quantes coses han passat amb aquests 11 anys !!!!
el mateix dia 13 al mati, van venir ,  els altres avis,be,  la seva iaia i la seva parella , que viuen a l'Aragó, fora d Catalunya, lluny ... i van venir el 13 al mati i van marxar el 15. Van portar els regals de Reis de tots  i van portar els regals de cumple de la Júlia ! i també van anar amb ella a botigues a comprar-li coses ( sabates..).
Quins dies mes macos del 13 al 15 que han estat aqui a casa nostra ! hem passat moltes estones molt maques !!!!!!! hem fet moltes coses junts i les 3 nenes han estat molt contentes i tots molt contents ! el mateix dia 13 vem anar a menjar tots junts a un restaurant xinès molt maco , us posaré fotos aviat , aqui !
I el matix dia 15 a la tarda van venir els avis a casa i tambe vem celbrar el cumple, tinc moltes fotos , ja n posaré , del dia de Reis,d'aquest cap de setmana etc !

No hay comentarios:

Publicar un comentario