lunes, 23 de enero de 2012

Des d'abans fins ara qu son les 4 tarda.

Des d'abans qu he escrit fins ara que son les 4 tarda , les dues nenes grans han fet puzzles, el de la Júlia de mil peces al final ha dit que el farà un altra dia, en te ganes però no s'hi acaba d'atrevir, suposo que aviat s'hi llençarà...
però han fet altres puzzles. La mitjana ha volgut intentar fer un de cinc-centes peces ( 500) que per tenir 3 anys ella, voler fer un puzzle de 500 peces sembla un disbarat molt gran i ho deu ser, però si li feia il.lusió intentar-ho , doncs endavant ! la veritat és que al cap d'una estona s'ha cansat però ha encaixat varies peces i ha trobat entre totes les peces ella sola, tres d les peces que fan cantonada !!!!  no volia que ningú l'ajudés , molts cops amb moltes coses ho fa, no vol que ningú l'ajudi i està be deixar-la , ella és feliç aixi. La gran ha fet un puzzle de les comarques de Catalunya que també te força peces!  i que feia molt temps que no el feia i el papi l'ha ajudat una mica, ella si demanava ajuda i la volia.
També el papi i la mitjana han jugat a terra els dos junts , estones, a un parxis gran  de terra i a uns jocs tipus parxis, grans per jugar a terra.
També la gran ha volgut fer uns dibuixos de Colombia en fulls i unes redaccions en fulls , parlant sobre quines coses li agraden fer i quines no i sobre coses de Colombia , ha buscat informació de Colombia en un llibre-atlas que tenim a casa i també per l'ordinador.
I les dues nenes gran s'han mirat estona les banderes que han pintat aquest matí després d'esmorzar ( ho he explicat a l'entrada anterior ) . La Júlia aquest mati ha fet una bandera de Colombia i la Platja ha fet aquest mati una bandera del Congo.
Ara que son les 4 tarda , les dues petites, la Platja i la Nit , dormen, les dues ara volien dormir i estan la mar de be dormint, quasi mai dorm la Platja en tot el dia, però avui ha anat aixi i està be !
la Júlia ara se'n va a llegir , fer dibuixos, veure una peli de video...
i el papa i la mama ara a parlar els dos una mica ,que tenim moltes coses per parlar ...us posaré fotos de coses d'avui, aviat !

No hay comentarios:

Publicar un comentario