jueves, 29 de diciembre de 2011

Aquests nadals...

El dia 25 , va ser un dia molt maco !!! la mitjana li encantava mirar i mirar els llumets de l'arbre de nadal...
vam passar molt bon dia  i el Pare Noel ens va portar uns regals molt macos, unes pel.lícules per les nenes...que els hi van encantar !!!!
El dia de St Esteve , el dia 26, van venir a casa a dinar, uns amics.
També va ser un dia maco !
I el dia 27 a les 9 el mati , la gran i la mitjana , entraven per la porta ....per la porta d'on? quina porta ? on entraven ? a les activitats de nadal , d'un parc infantil ! ´és un parc infantil que ja coneixem, i que la gran ja ha anat vegades allà a jugar i també havia anat altres anys , a activitats ...fa uns anys va anar al juliol a les activitats d'estiu aquest centre , i anava cada mati i a més un dia a la setmana hi anaven a sopar i dormir, i feien dsprés d sopar molts jocs fins molt tart i dsprés allà amb sacs d dormir, dormien allà, que be s'ho va passar !!!!!!
La Júlia desde fa molts anys, va a llocs...activitats, casals,ludoteques que fan activitats i colonies,  etc etc li encanta anar a llocs dsde fa anys i és molt sociable i mot parladora i gens tímida i està acostumada a anar a llocs i a més aquest lloc ja hi ha estat vegades, ja coneixia nens que ara hi anaven, coneix les monitores...ella s'ha quedat ja vegades a dormir a casa d'amigues seves, i a passar uns dies a casa d'amics nostres...però la mitjana ( que d'aqui 4 mesos farà 4 anys ) ha estat comptades ocasions ( quan jo ja tenia molta panxa fa uns mesos ) a casa d'uns bons amics nostres, però només alguns dies comptats i estonetes...també al final d l'mbaràs d la tercera, la mitjana algun dia es va quedar amb la gran a casa amb una amiga meva i sense els papis, pro van ser dies comptats i estones no gaire llargues...
no sabiem com reaccionaria i com s'ho passaria ara a les activitats de nadal d'aquest parc infantil, que son quasi 5 hores cada mati, i sense els papis..però pensavem que li encantaria i ella ns deia que SI hi volia anar !!
El dia 27 s'hi van quedar a les 9 per fer les quasi 5 hores , i s'hi van quedar les dues nenes convnçudes i contentissimes ! al anar-les a recollir, estaven molt be i molt contentes!!!! havia anat super be amb la mitjana, qu bee!!! la gran ja sabiem que s'ho passaria suuperbeee!!! ho teniem clarissim !
el dia 28 i avui dia 29 també han anat ! i demà dia 30 també aniràn !
els hi encanta !
allà hi ha tobogans, i moltes coses per passar-ho bé i fan moltes estones de joc lliure, però també els fan jocs, canten cançons, fan manualitats...etc...
son nens i nenes de moltes edats diferents i estan tots junts i s'ho passen molt  mooolt bé !
els hi encanta anar-hi i esta`n fent manualitats molt divrtides allà aquests dies !

No hay comentarios:

Publicar un comentario